Hummel børnetøj hos De seje Små

Mere af udvalget fra Hummel

Noget af udvalget fra Hummel

Efter en del ventetid har De seje Små i Bredgade, Aarup, nu endelig fået adgang til at sælge Hummels børnetøj. Kunderne havde efterspurgt det i nogen tid, og nu har Maria Bøgedal, der ekspederer i butikken, endelig fået det anbragt på hylderne.

En klar gevinst
Og det vil give et klart mersalg, siger Maria. For både hun selv og de mange kunder er af den opfattelse, at pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen på disse produkter. Det kan absolut matche de andre mærker, mener hun.
Lige nu er der Hummel-tøj på hylderne for de 0-8årige, men fra juli vil der desuden også være noget for de 8-10årige, oplyser Maria. Hun mener selv, at dette tøj er slidstærkt, og der vil være noget til alle 4 årstider med det udvidede sortiment fra juli 2015.

 

Maria fra De Seje små  er klar med råd og vejledning til eksempevis bedsteforældre

Maria fra De Seje små er klar med råd og vejledning til eksempevis bedsteforældre

Kan bedsteforældrene vove sig ind i butikken?
Det spørgsmål svarer Maria klart ja til. Hvis bedsteforældrene vil købe en gave til børnebørnene, så er de absolut velkomne. Og de vil få den helt rigtige vejledning, så tøjet og de andre produkter bliver et godt, populært og rigtigt valg til den yngste generation, slutter hun.

Skrevet af H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.