Holy Bean med fremgang

Holy Bean i Aarup har god fremgang, og det har som nævnt i det første artikel ført til to nyansættelser inden for få måneder.

I 2016 blev der ristet ca. 10 tons kaffe, mens det i 2017 tegner til mellem 15 og 18 tons, dvs. en vækst på 50-75 %. Ud over væksten kan firmaet også glæde sig over en fin elite-smiley.

Væksten har også ført og faste åbningstider, så der nu er åbent onsdag, torsdag og fredag fra 10 – 16.

Der er nu flere kunder i selve butikken, men også mange flere erhvervskunder, virksomheder, cafeer og restauranter. Og kunderne kan få mange slags kaffe fra flere lande, og det er fx Colombia, Etiopien, Rwanda, Burundi, Brasilien, Honduras og Costa Rica, og måske kommer nye lande på tale.

Den gamle og den nye rister. Størrelsesforskellen er tydelig.

Den gamle og den nye rister. Størrelsesforskellen er tydelig.

Holy Bean handler med små uafhængige kaffebønder med høj kvalitet, og enkelte er økologiske, mens andre er kan betegnes som miljøvenlige og bæredygtige. Samtidig købes der direkte hos producenten, så fordyrende mellemled undgås, og det kan også give indflydelse på transport og hele processen i øvrigt. Når et nyt produkt kommer på tale, tages det først hjem i små portioner, hvorefter det afprøves.

Medarbejderne i Holy Bean lytter meget til kunderne, og de prøver at imødekomme særlige ønsker, fx koffeinfri kaffe, som så laves i lille mængde.

Den større efterspørgsel har også betydet en større maskine til ristningen, før kunne man klare 7 kilo, nu 32 kilo ad gangen. Og når Sine eller Bo rister, så passer de på, at den helt rigtige temperatur er til stede, og at kaffen får præcist det rigtige antal sekunder.

Ud over kaffen har man også salg af diverse udstyr, fx kopper, kolber, filtre og meget andet.

Desuden arrangerer firmaet flere slags kurser, se mere her.

Kontakt
Holy Bean, Cederfeldtsgade 18 A, 5560 Aarup
Web: www.holybean.dk 
Tlf. 50508836

Faste (nye) åbningstider: Onsdag, torsdag og fredag kl. 10 – 16.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.