Hold Hjernen Frisk med biblioteket

Samvær, sjov, bevægelse og litteratur; godt for hjernen og kroppen

Er du mand eller kvinde over 60 år, som gerne vil gøre noget godt for dig selv?

AssensBibliotekerne tilbyder et spændende forløb, hvor du får trænet både krop og sind i samvær med andre.

Der kræves ingen særlige forudsætninger om at du skal være storlæser eller sportsmenneske: kan du gå en tur og læse en avis – kan du også deltage i forløbet.

Vi mødes en gang om ugen i et forløb på otte gange, første gang fredag, d. 11. september.

Forløbet består af en opstart, herefter tre forskellige aktiviteter med litteratur- og bevægelseselementer, der hver gentages to gange, og en afslutning med fælles spisning.

De tre aktiviteter er: Naturtræning og fælleslæsning, Yoga og højtlæsning og Stomp og digte. Hver gang afslutter vi med kaffe og te.

Under forløbet vil du få tilbudt en bibliotekar, der vil hjælpe dig med at finde læseglæde – det kalder vi for læsecoaching. Forskningen viser, at læsning har mange gavnlige helbredsmæssige effekter.

Aktiviteterne er en del af det landsdækkende projekt Hold Hjernen Frisk, der er støttet af Nordea Fonden. Læs mere på projektets hjemmeside  www.dgi.dk/holdhjernenfrisk

Deltagelse er gratis men det er nødvendigt med tilmelding på AssensBibliotekernes hjemmeside. Her finder du også en oversigt med tidspunkter for aktiviteterne. Tilmeldingsfrist er d. 28. august.

Har du afklarende spørgsmål, kontakt da gerne Dorte Stistrup , tlf. 24960195.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.