Den historiske Halvmarathon som brochure

Teksten på mindesten siger "Minde om kampene i Faurskov under greve-fejden 1534-1535 Guds fred med dem her segned i krigens tunge tid. Lad korset staa som tegnet at endt er broderstrid." Foto: MJ

Teksten på mindesten siger
“Minde om kampene i Faurskov
under greve-fejden 1534-1535
Guds fred med dem her segned
i krigens tunge tid.
Lad korset staa som tegnet
at endt er broderstrid.” Foto: MJ

Normalt er Aarup.dk et papirløst medie, men nu har vi trykt artikelserien, der tidligere kommet i 9 afsnit på det elektroniske medie, så den kan fås som en brochure på 16 sider. Og den er samtidig blevet forbedret på forskellig vis.

Tre virksomheder i Aarup har via støtte til trykningen fået hver 100 eksemplarer, som de kan bruge efter forgodtbefindende.

1. Hos Nybolig Gørtz og Jespesen modtog Palle Jespersen de 100 brochurer, og han mener, at de kan uddeles til nye kunder, der gerne vil vide mere om egnens fortræffeligheder. Der er jo mange grunde til, at flytte til Aarup og købe hus her.

2. Cykelsmeden i Aarup ved Connie Nissen og Claus Grønquist har også modtaget 100 stk. af Den historiske Halvmarathon. I den forretning er der ofte kunder, der efterspørger gode cykelruter, og hvad er så mere naturligt end af studere naturen og de historiske begivenheder i og lige uden for byen.

3. Totalbanken i Aarup har også kunder, der spørger, om der er særlige seværdigheder i og lige ved Aarup, og hvad er så mere nærliggende end at tage ud på Den historiske Halvmarathon til fods, på cykel eller på anden vis. Claus Lyngbakke-Hellesøe, der er filialchef i Totalbanken i Aarup vil også gerne uddele brochuren på 16 sider til særligt interesserede (nye) kunder i banken.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.