Gymnastikopvisning i AB Gymnastik

Der var stuvende fuld i Fritidscentret søndag d. 18. marts. Mor og far, Bedsteforældre, Fruer og ægtemænd var mødt talstærkt op, for at se hvad der var lært på de forskellige hold i løbet af vinteren.

Efter indmarch for gymnaster og ledere, bød formand Britta Bang velkommen til ca. 550 tilskuere.
Der var 13 hold ud af 19 hold i foreningen, der var til opvisning. Alle gymnaster var spændte, og de glædede sig til, at vise hvad de havde lært igennem vinteren.
Inden den helt rigtig opvisning oplevede publikum en fællesserie, som alle gymnaster deltog i. Det var Birgitte der har taget initiativet til dette, og det giver en super god start på eftermiddagen

 

Så startede opvisningen. Først med Puslinge på gulvet med 35 gymnaster. Der var fart over feltet med deres fine boble opvisningstøj på.
Derefter var Seje Drenge og Piger 1 på gulvet med 38 børn i alderen 5-6 år. Der blevet lavet nogle seje kolbøtter, og fine rytmeserier, der passede til denne alder.

Så var der lige et kort pusterum inden Jumping indtog hallen med deres Jumping trampoliner, Der har været fire voksenhold, og et børnehold i Jumping Fitness i vinter, som har været en succes for både børn og voksne. De gav den fuld gas den næste halve times tid.

 

Derefter viste Seje Drenge og Piger 2 deres kunnen fra vinterens løb. Holdet er fra 1-3 kl. og her kan vi se udviklingen fra puslinge og hertil, hvor sværhedsgraden bliver hævet en smule. 25 drenge og piger viste alt hvad de havde lært. En stor fornøjelse.
Krudtuglerne som er et forældre/barn hold fra 1-2 år sluttede sæsonen med 23 gymnaster. Det er populært at tage sit barn med til gymnastik. Til opvisningen blev der sunget og leget, løbet/kravlet på redskaberne
Så blev tiden hvor Yoga gerne vil vise 6 min. af en yoga time. Her blev den travle tid i vores hverdag sat til standsning, og et øjeblik kunne man fornemme, hvor dejligt det er med 1 times yoga en gang om ugen.

 

Midtpunktet af opvisningsdagen er gaveoverrækkelse.
Alle trænere og hjælpetrænere bliver kaldt på gulvet. Der bliver sagt tusind tak for deres store indsats. Dette år bar præg af, at alle har hjulpet hinanden på tværs, når der har været brug for det. AB Gymnastik har aldrig været så klar ved sæsonens start som i år. Vi havde et helt fantastisk hold til at tage imod alle jer medlemmer.
Hvis ikke vi havde så dygtige ledere, som vi har i AB Gymnastik, havde vi heller ikke så dygtige gymnaster.

Der er to 10 års jubilarer i år
Christina Andersen startede som hjælpetræner på Zumba Kids. Siden er hun gået over til Jumping Kids. Christina er altid super forberedt, og lægger vægt på, at alle har det godt.
Jesper Larsen har også 10 års jubilæum. Jesper var med til at starte drengegymnastikken. Jesper var også med til at udvikle vores springcenter. Siden har det været børne springhold, voksen mix, og landstævnehold

Desuden har vi fire der har haft 5 års jubilæum.
Det er Sofie Ulisse, Ida Andersen, Frida Munk Lauritsen og Mathias Poder Hansen. De er alle unge mennesker, som allerede har 5 års jubilæum.
De er alle meget dygtige, og vi er super glade for, at i er her i AB Gymnastik.
Hjertelig tillykke med jubilæet til jer alle.

Inden opvisningen fortsatte, var der mulighed fra alle hold, at komme med gaver fra holdene.

Årets gæstehold var Ågård Efterskole. De løftede stemningen endnu en tak opad, med deres super flotte opvisning. De forstår virkelig at skabe stemning, der rækker helt op til bagerste række med deres 136 elever.
Spring og Hop er et ren spring hold med 40 gymnaster. Det er ikke et opvisningshold, men de ville gerne visse hvor dygtige de er blevet i vinter. Vores springgrav og stortrampoliner viser virkelig dens værdig, når vi ser hvordan springgymnasterne udvikler sig.

 

Der imod er Seje Mix et opvisningshold med 28 gymnaster. Med flotte dragter, holdtrøje og flotte serier. De lavede en super flot opvisning, som vi i AB Gymnastik kan være stolte af.
Det helt nye hold i AB Gymnastik er Queens. Et opvisningshold for kvinder, der er dygtige rytmiske gymnaster. En helt igennem, superflot, yndefuldt, og meget spændende opvisning. Birgitte har holdet igen til næste år, hvor vi tror på at der kommer endnu flere gymnaster.

Det sidste hold på gulvet var 18 Rytmepiger, som i den grad også leverede det vi kom efter, nemlig en masse dejlig gymnastik. Her havde sværhedsgraden også fået et hak op. Noget pigerne kan li´, og Line, som er træner, er klar til at fortsætte undervisningen næste sæson.
Sådan sluttede en fantastisk dejlig dag i AB Gymnastik.
Fanerne blev bragt ud på gulvet, og vi sang ”Livstræet”

Britta Bang takkede på vegne af AB Gymnastik

Tak til alle der har bidraget med jeres hjælp i AB Gymnastik
Tak til alle boblerne i AB Gymnastik, alle forældre og medlemmer, som har hjulpet til igennem sæsonen, ved arrangementer, servering, borddækning, slæbe redskaber, billetsalg, bage kager, lave mad, og meget meget andet.  Alt det er meget værdifuldt for os. Uden denne hjælp kan vi ikke gøre alt det gode for børn og voksne

Til alle forældre: tak for lån af jeres børn

Til alle gymnaster: tak for, at vi måtte se jer. Uden jer var der ikke en dag som lige nøjagtig denne.

Tak til alle ledere og hjælpetrænere: Tak for jeres store arbejde igennem sæsonen, og for denne flotte afslutning.

PÅ GENSYN

AB GYMNASTIK

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.