Grønnemose – behov for byggegrunde

Lokalrådet om Grønnemoses trekant
Inge Bünning er formand for RØST, Rørup Lokalråd, og hun ønsker klart en ændret kommuneplan, så der kan bygges boliger på trekanten mellem Bogensevej og Skolevej. Denne trekant blev engang i 1980’erne udlagt til industriområde trods store protester fra lokalbefolkningen, og i øvrigt er der aldrig kommet industri på området, der er på størrelse med et pænt stort husmandssted anno 1955.

Ifølge lokalrådsformanden ser folk i Grønnemose, der for et par år siden blev årets landsby, gerne, at der både kommer parcelhuse og almennyttige boliger i dette lokalområde. Det favoriseres jo desuden af den nye rundkørsel, det kommende servicecenter med restaurant og forhåbentlig butik – og den allerede påbegyndte cykelsti.

Steen Kjær om Grønnemose
Arkitekt Steen Kjær mener ligeledes, at Grønnemose bør udnyttes meget bedre, idet der skal være flere byggegrunde på den højt beliggende trekant mellem Skolevej og Bogensevej. Her kan der ligge en masse gode boliggrunde – og med udsigt til Lillebælt og broerne. Og enkelte mod den østlige stribe kan måske også have let erhverv ved siden af huset, fx håndværkere og servicefolk.

Og så skal Industrivej markedsføres meget bedre, mener Steen, for den er ifølge ham den bedst beliggende industrigrund i Assens Kommune.

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.