Giv en julegave med musik i

Frøbjerg Festspil kommer med en musikalsk julepakke med billetter til ”Midt om Natten”, inklusiv spisning, program og P-billet til en rigtig god pris.

I disse vanskelige tider, kunne det være rart med en oplevelse, du kan se frem til, når landet og verden er vendt tilbage til mere normale tilstande.

Nu kan du glæde dine bedsteforældre, din partner, børn eller venner med en julegave, der rummer en fantastisk musikals oplevelse med klassikere fra Kim Larsens store sangskat samt Gasolin-numre, spillet i den skønne natur på Frøbjerg Bavnehøj.

Frøbjerg Festspil spiller ”Midt om Natten” i august 2021, og de har sammensat en attraktiv ”julepakke”, der kan købes med en god julerabat til den 24. december.

Pakken indeholder 2 billetter til ”Midt om Natten” – valgfri dato, 2 x lækker menu A fra Hotel Aarup Kro, P-billet og et flot program til 620 kroner, så man sparer 150 kroner i forhold til normalprisen.

– Da vi solgte billetter med rabat i september til ”Midt om Natten”, sidste år, slog vi rekord for tidlig billetsalg med 1259 solgte billetter. Vi håber selvfølgelig, at vores publikum vil tage lige så godt i mod vores julerabat i år, siger Knud Møller, formand for Frøbjerg Festspil. Han oplyser også, at man også sælger den musikalske julepakke som et alternativ til de mange aflyste firma-julefrokoster og som personalegave-idé.

Juletilbuddet er tilgængeligt allerede nu på www.frobjerg.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.