Frøbjerg Festspil søger kommunal støtte

Frøbjerg Festspil søger nu kommunen om at få fast kommunal støtte, gerne 300.000 kr. årligt – foreløbig i årene fra 2018 og frem til 2021., fortæller formanden Knud Møller.

Foreningen føler sig presset, fordi den både vil bakke op om de mange frivillige og tilknytte enkelte professionelle, hvilket er nødvendigt i en situation med mange andre kulturelle og ofte gratis og/eller kommunalt understøttede tilbud.

Bestyrelsen fremhæver, at Frøbjerg Festspil virkelig er et kulturelt fyrtårn, der sætter hele Assens Kommune på landkortet og engagerer flere hundrede frivillige, og samtidig er foreningen en afgørende kraft, der samler mange på tværs af alder og andre interesser i lokalområdet.

Saturday Night Fever
I august 2018 vil Frøbjerg Festspil præsentere en verdenspremiere, idet det er planen at præsentere Saturday Night Fever som friluftsspil, og det er lidt af en sensation.

Samtidig takker formanden Knud Møller Assens Kommune for et godt samarbejde, der senest blev udmøntet i balletarrangementet den 4. juni i år.

Socialt ansvar og arbejdsbyrder
Frøbjerg Festspil vil også gerne selv bære ansvar, fx ved at inddrage flygtninge og indvandrere i arbejdet, og foreningen henviser i den forbindelse til de mange opgaver i årets løb. Det drejer sig bl.a. om kostumer, sceneopbygning, scenografi, PR og meget andet, slutter formanden.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.