FRØBJERG FESTSPIL SØGER FLERE SKUESPILLERE TIL 2016 NY AUDITION DEN 29./11.

IMG_0360Knap 60 håbefulde ansøgere var til audition søndag d. 1. november på Frøbjerg Festspils sommerforestilling ”Den eneste Ene”.

”Det var et rigtig stærkt felt, der var mødt frem” siger instruktør og kunstnerisk leder Carsten Friis.

Dansetruppen er næsten på plads og det samme gælder ensemblet, så alt i alt er der tilfredshed at spore i instruktørpanelet efter den første audition.

”Det var en fornøjelse at se og høre så mange dygtige aspiranter. Alle kommer super forberedte og har noget på hjerte – og det er præcis det, det handler om. Vi har med sikkerhed nogle gode bud på de store roller, og som nævnt også gode sangere og dansere. Dog mangler der – som altid – mænd i alderen 20-70 år.

Der afholdes derfor en ekstra audition, hvor nogle fra første audition vil blive indkaldt igen for at afprøve specifikke roller som Sus, Stella, Lizzie, Niller, Sonny og Knud. ”Men samtidig håber vi, at der vil dukke nye emner op til den nye audition” siger Carsten Friis. Intet er afgjort endnu.

Fælles for de nævnte roller er, at personerne skal være i 25-45 års alderen, og der skal synges meget. Desuden skal rollen som Sonny helst have et sydlandsk udseende. Og så mangler vi Mgala – den lille afrikansk udseende pige, der kun har en enkelt replik i forestillingen. Rollen kan deles mellem flere piger i løbet af forestillingen.

Udover ovennævnte roller, søger vi også mænd i alderen 20-70 år til ensemblet og dansetruppen, og man behøver ikke være en stærk sanger eller danser.

Næste audition afholdes søndag d. 29. november – tilmelding og yderligere information vores hjemmeside www.froebjerg.dk 

Den endelige trup sammensættes efter denne audition, hvorefter alle vil få besked om resultatet.

Yderligere oplysninger:
Sara Gadborg, Frøbjerg Festspil – 61665372 – Mail:

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.