Frøbjerg Festspil sælger allerede nu billetter til Shrek i august 2023

Fra i dag kan du sikre dig billetten til næste års musical på Højen, for vi har nemlig skudt billetsalget til SHREK – THE MUSICAL i gang.

Sarkasme, ironi og satire danner i næste års forestilling rammerne for en underholdende fortælling om en helt normal trold, som lever et helt normalt liv i hans helt normale sump. Hvis du kender historien, så ved du også, at Shreks liv bliver alt andet end helt normalt. SHREK er ikke “bare” et klassisk eventyr. Det er et eventyr, der i den grad er noget for både børn, unge og voksne.

Musicalversionen af SHREK er en bearbejdelse af filmen af samme navn – en film, der vender op og ned på opfattelsen af vores elskede eventyrfigurer, og ikke mindst, gør op med billedet af den perfekte helt. Shrek er hverken smuk, social eller sympatisk – tværtimod en sur og gnaven grøn trold. Han er en bøvsende trold, der prutter og spiser skrubtudser, og ikke nok med det, så overfuser han alle, der kommer på tværs af hans ensomhed i sumpen.

Foruden et hav af skæve og festlige eventyrfigurer, humoristisk dialog og store flotte danseoptrin, får du også en vifte af gode numre, der kommer hele vejen rundt i rock-, pop- og musicaluniverset. Samlet set er det en underholdende og stærk musical, der spiller på både smilet, underfundigheden og denne sunde morale; du skal turde stå ved dig selv, og du er god nok uanset, hvordan du ser ud, og hvad du har på hjerte.

Billetsalget er officielt i gang – og i hele september er der billetter til nedsatte priser. Få mere info og køb din billet på www.frobjerg.dk

Audition til SHREK – THE MUSICAL
Drømmer du om at stå på scenen til sommer, når vi spiller SHREK – THE MUSICAL? Den 20. november 2022 holder vi audition i Samlingshuset i Frøbjerg.

Tilmeld dig audition her.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.