Frøbjerg Festspil holder IKKE julebal…

– men til gengæld har de et godt (jule)tilbud på en stor dansefest til næste sommer….
Nemlig en musikalsk julepakke med billetter til musicalen ”Grease”, inklusiv spisning, program og P-billet til en rigtig god pris.

Nu kan du glæde dine bedsteforældre, din partner, børn eller venner med en julegave, der rummer en fantastisk oplevelse – smækfyldt med musikalske hits og danseoptrin – opført i den skønne natur på Frøbjerg Bavnehøj.

Frøbjerg Festspil spiller ”Grease” i august 2022, og de har sammensat en attraktiv ”julepakke”, der kan købes med en god julerabat fra den 1. december – indtil den 24. december.
Pakken indeholder 2 billetter – på de bedste pladser – til ”Grease” – valgfri dato, 2 x lækker menu A fra Hotel Aarup Kro, P-billet og et flot program til i alt 698,- kroner, så man sparer hele 25% i forhold til normalprisen.

– Vi har tidligere haft stor succes med vores julepakker. Vi håber selvfølgelig, at vores publikum vil tage lige så godt imod vores julerabat i år, siger Knud Møller, formand for Frøbjerg Festspil.
Han oplyser også, at man i år har valgt at gøre pakken en smule dyrere
– I år er det nemlig de allerbedste pladser vi giver rabat på. Fordi pakken netop er målrettet dem, der skal have det bedste, siger Knud Møller.

Juletilbuddet er tilgængeligt fra den 1. december på www.frobjerg.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.