Frøbjerg bestormes

Meget tyder nu på en fin og ganske velfortjent succes for Frøbjerg Festspils ”Grease”, der en ungdomsmusical for alle os ”teenagere” mellem 5 og 98 år.

Tilstrømning
Amfiteatret på Bavnehøjen har en normal kapacitet på 1.150 tilskuere, men tirsdag aften den 16. august var der 1.202, og så måtte det energiske Frøbjerg-folk finde på en løsning, og den bestod i ekstra stole ude ved siderne, for alle fortjener at få denne store oplevelse.

Der skulle ifølge det oplyste være solgt mindst 15.500 billetter, mod i alt ca. 14.400 til ”Midt om Natten” sidste år. Da der ”barometret” tirsdag kl. 22.30 stod på 11.850, skal der 1.000 ind pr resterende forestilling for at nå op på 16.850 i alt, og det er vist rigtig fint efter nogle år uden topscorere – i hvert fald tilskuermæssigt set.

Spiseteltet
Også i spiseteltet går det strygende, idet der vil komme langt over 3.000 for at smage kromand Casper Andersens glimrende mad, der også sælges ved ekstraforestillingen lørdag eftermiddag den 20. august.

Trofaste medarbejdere
Selvom det er et hårdt slid for alle ca. 300 frivillige medarbejdere, hvoraf nogle har været med i ca. 35 år, så mødes tilskuerne overalt af stor venlighed og hjælpsomhed af de imødekommende bjergfolk hos Frøbjerg Festspil. Det fremmer også lysten til at komme derud i de enestående omgivelser.

Læs mere på www.frobjerg.dk

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.