Foreningen Possementen stiftet

Fem initiativtagere havde indkaldt til stiftende møde i biografen den 25. august, og 40 – 45 interesserede mødte op.

Fædrene (M/K) og aftalen
De 6 initiativtagere var Henrich Svendsen, Marianne Schneider, Jette Østergaard, Henning Bak, Birthe Lundgaard og Dorthe Ludvigsen.

De havde fået kig på den tomme bygning ”Possementen” lige nord for den nuværende jernbanestation og tæt på den nordlige P-plads. Den ejes af smed og VVS-mand John Persson, Aalsbo, men han har beredvilligt stillet bygningen til rådighed for projektet på nærmere aftalte vilkår.

Og hvad er det så for et projekt?
Flere af ”bagmændene” luftede ideerne. Men allerførst skal bygningen dog have en kraftig istandsættelse. Men det gennemgående tema hos talsmændene var, at der mangler noget for alle dem, der gerne vil bruge hænderne. Det kunne fx være gamle håndværk, der også kunne tiltrække nogle af de ensomme, et multimedieværksted, en systue, et keramikværksted, et værested, et metalværksted, kunstaktiviteter, en café, madlavning, en kantine, arbejde med patchwork, et bryggeri og meget andet. Kun manglende fantasi sætter begrænsninger.

Henning Bak, der er uddannet tømrer, gennemgik bygningen, og allerede der får de aktive mulighed for at tilegne sig praktisk dannelse, men han var inde på, at man tager en etape ad gangen i det store kompleks.

Kom med ting
Flere af ideernes fædre (M/K) mente, at børn også kunne deltage, men under voksnes opsyn. Men man fik nok brug for donationer fra lokalbefolkningen, det kunne fx være værktøj, haveredskaber, tømmer, lamper, maling og meget andet.

Bestyrelse og kontingent
Efter at vedtægterne var konfirmeret af forsamlingen, blev der valgt 5 til bestyrelsen, og det var fl.:

Jette Østergaard (27813311), Henning Bak (30737886), Ronja Lundrup, Henrich Svendsen (61147338) og Kirstine Kofoed Langli.

Suppleanter: Thomas Baumann og Emmely Bonham.

Kontingentet blev fastsat til 100 kr. For resten af 2021 – og derefter 200 kr. for 2022.

Revisor blev Leif Rothe Rasmussen, Aarup.

Kontakt:
Mail: – læs mere på www.possementen.dk

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.