Forår i Aarup Tennisklub

tennis 1Aarup Tennisklub
Tennisklubben har lige afholdt Tennissportens Dag, og den gav pænt besøg og enkelte nye medlemmer, fortæller formanden Martin Juhl Nielsen.
Anlægget  ligger på adressen Stadionvej 1a, 5560 Aarup og rummer 3 kunstgræsbaner, en minitennisbane, en slåmur og et fint klubhus med terrasse og grill.
P.t. er der kun 48 medlemmer, heraf 12 ungdomsmedlemmer, så der er god plads. Og det er billigt at dyrke sporten, 200 kr. for børn under 17 og 500 kr. for voksne, og man kan spille så meget, man har lyst.
Pensionister kan fx spille om formiddagen, hvor der er ekstra god plads.
 
Aldrig for sent
Alle aldersklasser kan begynde, og man kan begynde med bolde med reduceret hastighed, og senere kan man så skifte til hurtigere bolde. men man skal som nybegynder passe på ikke at få tennisalbue. Den type skade kommer mest ved overbelastning og i kolde omgivelser, men man kan forebygge med lange ærmer. 
En ketcher kan købes fra 250 kr. og op til 3.000 kr. og bolde koster fra 40-200 kr. for 4 stk.
Men man kan også låne i klubben i starten.
 
tennis 3Motion og turnering
Klubben har p.t. kun et turneringshold, men det kan variere hvert halve år, og i øjeblikket forsøges der med spil-sammen-aftener med Vissenbjerg Tennisklub.
Claus er klubbens træner for både ungdom og for seniorer, og Christel er ny hjælpetræner for ungdommen.
Formanden hjælper også til som træner.
 
Sæsonen
Den normale sæson er fra marts til ultimo oktober, men enkelte “vikinger” har dog trænet mellem jul og nytår, hvis vejret var til det.
Derimod er der ikke p.t. vintertræning i hallen, men klubben starter der gerne op, hvis der kan findes en træner til mini-tennis.
 
Kontakt
Se i øvrigt mere på: www.aaruptennisklub.dk
 
H.W.
 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.