Fitness Tryday – AB Gymnastik

Fitness Tryday 2020

Vær med når vi slår dørene op og holder Fitness Tryday den anden søndag i januar. På Fitness Tryday, som holdes i foreninger over hele landet, kan du få smagsprøver på den fantastiske fitness, som foreningen tilbyder. Og du kan desuden høre mere om foreningen, og hvordan du kommer godt i gang med at træne.

I AB Gymnastik og Sport & Fitness åbnerne dørene, så du har mulighed for at prøve op til 3 forskellige hold på 1 dag 🙂
Kom og prøv:

Yoga – ved Ida-Marie
”Sund krop” dyrk Yoga – Hvis du trænger til et pusterum fra hverdagen og gerne vil arbejde med din smidighed og styrke, så er hatha yoga måske noget for dig.

Jumping Fitness – ved Jane og Anita
Jumping® Fitness er en sjov og super effektiv træningsform, som udøves på små trampoliner. Der trænes koordination og kredsløb og alle kroppens muskler er på arbejde. Koreografierne vil variere i sværhedsgrad, puls, tempo og intensitet efter instruktørens temperament, hvilket giver deltagerne mulighed for at forbrænde en masse kalorier og der vil være fokus på balance, styrke og teknik.

Jumping Fitness/Tabata – ved Nadia
Tabata er en HIIT-træningsform, hvor man i korte intervaller veksler imellem hårdt arbejde og hvile, for at presse forbrændingen helt op og i kombination med Jumping® Fitness, får du det maksimale ud af din træning på en sjov og anderledes måde.

Get Fit – ved Nadia
GET FIT Grundtræning er for ALLE i alle aldre og er alsidig kropstræning for hele kroppen….
der vil bla. være fokus på STYRKE, KONDITION og CIRKELTRÆNING.

Step/Aerobic – ved Vivian
Form din figur med muskeltræningsøvelser, der udfordrer din styrke, udholdenhed,
stabilitet og balance. Step/Aerobic er en effektiv måde at få trænet hele kroppen på. Øvelser og teknik
vil blive gennemgået grundigt, så alle kan være med. Al træning er til god musik, så selv hård træning med små håndvægte for arme, skuldre, ryg, mave og ben bliver som en leg.

Indoor Cycling  i Sport & Fitness – ved Lone
Er holdtræning på spinningcykler hvor du tages igennem forskellige former for øvelser. Instruktøren bruger musik og positiv verbal motivation, for at få dig til at yde dit optimale. Fokus er et boost til forbrændingen og konditions-træning i form af intervaltræning.

Cirkeltræning i Sport & Fitness – ved Nadia og Lisbeth
Cirkeltræningskonceptet bygger på en effektiv og hurtig træning. Træn hele kroppen igennem på under 30 min. Med 7 cirkeltræningsmaskiner vil du komme runden igennem 3 eller 4 gange alt efter ønske. Der arbejdes 40 sek. ved hver maskine, hvorefter du har 20 sek. til at skifte videre til næste maskine.
Alle er velkomne – uanset om du er ny, nuværende medlem eller blot vil prøve kræfter med noget andet end det du træner normalt. Du kan deltage uanset niveau, alder og erfaring, og vi garanterer en fed dag fyldt med inspiration, træning, sved og latter.

Hvis du er forhindret i at deltage på Fitness Tryday, så kontakt foreningen og hør hvornår du kan komme at prøve fitness.

Facebook: https://www.facebook.com/AarupBoldklubGymnastik/

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.