Fængende musik fra 20’erne det er nemlig lige nu

Melodisk og medrivende indie-pop fra danske She’s a Sailor

She’s a Sailor udgav den 13. november sidste år debutpladen, ”Do You Want Us to Play”. Og ja, det er lige hvad Musik På Industrien gerne vil. Derfor kommer She’s a Sailor til Industrien i Aarup den 25. september, hvor de helt sikkert vil spille numre fra den nye plade, der for øvrigt udkom både digitalt og på vinyl. Men mon ikke radiohittene ”Beutifull” og singlen ”Some Space For Me” også vil lyde fra scenen den lørdag.

Debutpladen er blevet til i samarbejde med prominente navne som den hjemlige producer og guitarist Lars Skjærbæk, der har produceret for Tim Christensen, Claus Hempler, Carl-Emil Petersen, Søren Huss m.fl. og den internationale mixer og producer Michael Ilbert der har produceret for Taylor Swift, Katy Perry, Cardigans, Roxette.

She’s a Sailor består af de to viborgensere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (vokal og keys). På scenen medbringer duoen deres faste backingband.

Flere kendte radiohits
She’s a Sailor er et af de mest spillede nye danske bands i radioen i de senere år.

De har masser af rutine fra danske spillesteder og festivaler. Og mon ikke den lange Coronapause har gjort at duoen She’s a Sailor tørster endnu mere efter at kunne komme helt ud over scenekanten her i Aarup med deres velskrevne sange. Derfor forvent nærvær, nerve og melodisk indiepop der når helt op på de bageste rækker.

Råstofkoncert
Koncerten er en såkaldt Råstofkoncert, som ”Musik På Industrien” kalder de koncerter, hvor gruppen er et up-coming band med stort potentiale. Disse koncerter bliver solgt til en særlig lav pris. Nemlig 150 kr. og for medlemmer af Råstof endda kun 125 kr.

Hvis du kan lide Saybia og Jonah Blacksmith kan du med stor sikkerhed også lide She’s a Sailor. Men lyt selv ved at gå ind på Musik På Industriens hjemmeside mpia.dk. Her kan du få en forsmag på den gode musik og også købe billetten.  Hvis du foretrækker det kan du også vente og købe den i døren, prisen er den samme.     Bj

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.