Få hjælp til Aarup.dk på tirsdag kl. 19-20.15

Vi holder træffetid på Industrien tirsdag den 28./4. kl. 19.00 – 20.15, og her kan man få instruktion i at lægge sine egne nyheder eller arrangementer ind på siden. Vi hjælper også gerne erhvervsdrivende med at blive oprettet i 5560 registret og fortæller om mulighederne for at støtte os og få sin annonce på siden.
Du er også velkommen til at komme og drøfte de forskellige muligheder med os og høre mere om, hvordan vi arbejder. Eller du kan komme og give os et tip om en historie eller begivenhed, der kunne være interessant for siden.
Senere vil vi også være at træffe på Hotel Aarup Kro – det bliver den 12. maj kl. 16-17. Mere herom senere.

Mad og drikke er en af de kategorier der er nogen i. men der mangler i mange af de andre. Hvis du kender nogen med en virksomhed i 5560, så bed dem oprette sig

Mad og drikke er en af de kategorier der er nogen i. men der mangler i mange af de andre. Hvis du kender nogen med en virksomhed i 5560, så bed dem oprette sig

Register, annoncer, hjemmesider og nyheder
På aarup.dk er der et register, hvor alle erhvervsdrivende i 5560 Aarup kan komme gratis med. Formålet med registret er at øge kendskabet til erhvervsdrivende i 5560 Aarup og derved gøre det lettere at handle lokalt og støtte lokalsamfundet.
Hvis du som erhvervsdrivende vil have lidt ekstra opmærksomhed, er det også muligt at købe en annonce – både på forsiden og andre steder på byportalen. Indtægterne fra annoncerne går til drift og udvikling af hjemmesiden, og et eventuelt overskud bliver brugt til at støtte arrangementer i 5560 Aarup. Så med en annonce på byportalen øger du både din egen synlighed og støtter lokalsamfundet – to fluer med et smæk. Samtidig er priserne helt i bund. Annoncer koster hos Aarup.dk 150 kr. pr. måned på forsiden og 100 kr på kalendersiden eller gallerisiden.
Hvis du ikke har nogen hjemmeside at linke til fra annoncen, er der også mulighed at få en lille hjemmeside knyttet til Aarup.dk til en særdeles lav pris – ved hjælp af Aarup.dk´s IT-mand, Martin Juhl Nielsen.

Aarup.dk som den ser ud i dag. Vi er nået langt og for at nå længere har vi brug for din hjælp

Aarup.dk som den ser ud i dag. Vi er nået langt og for at nå længere har vi brug for din hjælp

Aarup.dk er drevet af frivillige og er afhængig af opbakning fra lokalsamfundet for at forblive relevant. Vi forsøger at dække alle de begivenheder, som vi hører om, men da det er frivilligt arbejde, og vi kun er 5 personer, er det trods alt begrænset, hvad vi kan nå.

Derfor er vi afhængige af, at du som borger i 5560 indsender dine nyheder og meddelelser om arrangementer, for at vi kan få det fulde billede af 5560 med. Samtidig får du ekstra eksponering af din begivenhed, forening, forretning eller interesseområde ganske gratis. Du kan indsende nyheder og arrangementer direkte fra hjemmesiden, eller du kan sende os en mail på .
Hvis du er i tvivl om, hvordan man indsender nyheder eller arrangementer direkte via hjemmesiden, giver vi gerne en introduktion til det.
Vi modtager også gerne forslag til nyheder og temaer, som vi kan skrive om.

Statistik for siden
Vi er – trods stor fremgang – stadig i opbygningsfasen og har et støt stigende antal læsere. I sidste måned var vi oppe på 1524 unikke brugere. Det betyder, at vi har ca 4000 sidevisninger på en måned, hvilket også kan læses af det antal gange, bannerannoncerne bliver vist. Et par af de faste annoncører har på 6 måneder haft henholdsvis 12869 og 12593 visninger, og antallet af visninger er stadigt stigende på månedbasis.
38% af læserne har været der gentagne gange i den sidste måned, og 62% er nye. Antallet af gengangere er stabilt, samtidig med at den samlede mængde besøg stiger, og det er et godt tegn. Det tyder på, at et stigende antal af vore læsere kommer igen, og at der samtidig kommer mange nye læsere til.

Med venlig hilsen
Hans Walmar og Martin Juhl Nielsen
Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.