Få fibernet-tilslutning helt gratis

Energi Fyn har nu ændret strategi, så det nu er helt gratis at få lagt forbindelsen ind til huset frem til den 1. december.

Hvis man allerede har bestilt både forbindelse ind til huset og samtidig waoo, så kan man få forbindelsen alligevel og droppe waoo – altså uden at betale for de tidligere omtalte 6 måneder. Dog skal man kontakte Energi Fyn hurtigst muligt på og annullere Waoo.

Værdiforøgelse og forlænget frist
Det er en nem og gratis måde at øge husets værdi på, også selvom man slet ikke har salgstanker lige nu. I den forbindelse kan vi henvise til det interview, som vi tidligere har bragt med ejendomsmægler Dan Gørtz, læs det evt. igen ved at klikke her.

En potentiel salgsgevinst kan scores helt uden at tage penge op af lommen, og som nævnt er fristen forlænget til 1. december. Samtidig er der ingen fælder for nogen.

Intet gravearbejde
Når eller hvis forbindelsen bliver til noget, vil den enkelte borger blive taget med på råd om, hvor forbindelsen skal føres ind i huset, og kablerne skydes frem under jorden, så der bliver intet gravearbejde i haven, ingen synlige spor.

Hvordan tilmelder jeg mig
Du kan tilmelde dig på dette link: https://www.energifyn.dk/aarup

Det eneste du behøver udfylde er:
– dine kontaktoplysninger
– sætte flueben i “etablering 0,-”
– acceptere vilkår

Resten er valgfrit.

M.J.N & H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.