Få 15% rabat til “Midt om Natten”

Hele september måned kan der spares MINIMUM 15% på de gode pladser til næste års forestilling “Midt om Natten”

Vi har den 1. september åbnet op for billetsalget til ”Midt om Natten”.

Midt om Natten – en aktuel dansk storby western lige midt på Fyn!

Ovenpå to sæsoner hvor handlingen var henlagt til USA med ”Saturday Night Fever” og ”Footloose”, vender vi nu næsen hjemad til Danmark igen.
Frøbjerg Festspil har næste år den danske musical ”Midt om Natten” på plakaten, som bygger på kultfilmen af samme navn fra 1984.
Vi glæder os til at forvandle Højen til både det indre København og den smukke fristad ”Haveje”, og skyde de mange skønne Kim Larsen og Gasolin klassikere af under åben himmel.
Musicalen er spækket med hits som ”Midt om natten”, ”Susan Himmelblå”, ”Rabalderstræde”, ”Papirsklip”, ”This is my life”, ”Køb bananer”, ”Om lidt” og ”Kvinde min” – og så har vi endda kun nævnt nogen af dem her.
 

Lidt om handlingen

Det eneste de ønskede sig, var i virkeligheden bare et sted at bo – men da ingen tilsyneladende hørte deres nødråb, tog de sagen i egen hånd og besatte huset på Rabalderstræde 69 i København – det blev hurtigt kendt som ungdomshuset eller bare ”Ungeren”, som det blev kaldt af beboerne selv.
Den første store konflikt er uundgåelig, idet ordensmagten selvfølgelig ikke bare kan se passivt til, mens en gruppe unge på anarkistisk vis tager loven i egen hånd. Politiet rykker ind og rømmer huset, mens Spacey – en af de unge rebeller – vælge at hoppe ud ad vinduet under aktionen, hvilket invaliderer ham voldsomt og trækker overskrifter i pressen.
Efter at være blevet sat på porten, opretter de to venner Benny og Arnold deres egen lille fristad ”Haveje”, hvor der er plads til alle dem ”der gjorde mere indtryk på samfundet, end samfundet gjorde på dem” – kort sagt; alle vennerne fra Rabalderstræde 69.
Men idyllen bliver kortvarig, idet både politiet, den aggressive politiker Pia Buhmann og en voldelig rockergruppe ønsker at komme af med det lille fribyttersamfund. Det er snart åbenlyst for enhver at det store opgør må komme – og det gør det!
 

Musikken – lige i øjet!

Kim Larsen var et ikon – så simpelt kan det siges. Og nu er han her desværre ikke mere, men musikken og hans helt specielle udtryk lever heldigvis videre. Han er i folkemunde blevet døbt ”Lune Larsen” – men var det i virkeligheden dækkende? Nej – slet ikke – han var meget mere end ”bare” lun! Han var humoristisk, provokerende, munter, kritisk og – mest af alt – så var han dansk!
Han forholdt sig konstant til den tid han levede i, og formåede altid at tage temperaturen på ”danskheden” på en fantastisk måde – og det gjorde han konsekvent helt frem til din død sidste år. Det er helt oplagt at bruge hans / Gasolins melodier og tekster, når man vil fortælle en god historie – der er nemlig nok at tage af (faktisk er det sværeste at begrænse sig), og man beriges konstant i arbejdet med denne dejlige musik.
Så der er masser at glæde sig til, når Frøbjerg Festspil i sommeren 2020 blænder op for ”Midt om natten”, og på deres egen vis sætter liv og bevægelse i de mange Kim Larsen og Gasolin hits.
 
Du kan sikre dig en billet på www.frobjerg.dk
HUSK 15 pct I RABAT FREM TIL 1. OKTOBER 
 
Følg os på Hjemmesiden, Facebook og Instagram
 
Følg os her : 
www.frobjerg.dk
www.facebook.com/
www.instagram.com/frobjerg_
 
Vi glæder os til at se jer alle til “Midt om Natten” i august 2020
Mvh Frøbjerg Festspil

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.