Erholm Slot tænder op under tradition og fødevaremarked

Claus Holm

Vores romantiske park kommer til at danne rammen om en stemningsfuld Sankt Hans aften, som samtidig markerer åbningen af det nye, fynske fødevaremarked på Erholm, siger Jan Cederfeld de Simonsen fra Erholm Slot.

Jan og Trine Cederfeld de Simonsen fra Erholm Slot glæder sig til indvielsen af Erholm Fødevaremarked, som skal rumme fynske producenter, der laver kvalitet indenfor fødevarer og andet. Projektet er kommet i stand med støtte fra LAG, og på de 400 kvadratmeter bliver der plads til 16 store stande, som sagtens kan deles af to producenter.

Der vil være smagsprøver og mulighed for at køre et godt køb ved åbningen af fødevaremarkedet, siger Jan Cederfeld de Simonsen.

Borgmester og madglad båltaler
Borgmester i Assens Kommune, Søren Steen Andersen, åbner Erholm Fødevaremarked og senere fejres Sankt Hans aften, hvor TV-kokken Claus Holm holder årets inspirerende og humoristiske båltale. Efter endt kokkeuddannelse lød startskuddet til et travlt og alsidigt liv for Claus Holm som smagsudvikler og kok. Siden er det blevet til en årrække med erfaringer fra restaurationslivet som såvel selvstændig som ansat i både ind- og udland, foredragsholder, forfatter, kok på Go´ Morgen Danmark og hver eftermiddag på TV2s program Go´ appetit.

Jeg er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. I mit køkken kan alt lade sig gøre, understreger Claus Holm.

Mad fra grill
Der bliver mulighed for at få stillet sulten med lækker grillmad. Menuen kommer til at bestå af møre bøffer eller pølser fremstillet af økologisk naturkvæg fra lokale landmænd. Menuen serveres med kartoffelsalat af nye danske kartofler, salat og brød. ‍Det koster 125 kroner for en 250g bøf af jersore kvæg med tilbehør. Pølser fremstillet med økologisk naturkvæg med tilbehør koster 50 kroner for en og 70 kroner for to.

Man kan bestille mad og betale via mobilepay på 22333239. Maden kan også købes på dagen uden forudbestilling. Vi garanterer, at der er mad nok, fortæller Trine Cederfeld de Simonsen.

Erholm Slot set fra Dorthebjerg Mølle

Erholm Slot set fra Dorthebjerg Mølle

Man kan også købes nye danske jordbær med fløde, kage og is samt øl, vin, vand og kaffe. Man er meget velkommen til at tage klapstole og egne tæpper med. På dagen bliver der skiltet til parkering flere steder i området.

FAKTA
Program for Sankt Hans på Erholm Slot den 23. juni.

17.00 ‍Borgmester Søren Steen Andersen åbner Erholm Fødevaremarked i en restaureret længe på avlsgården. Der vil være mulighed for at købe fynske fødevarer af høj kvalitet og få smagsprøver på varer fra fynske producenter.

‍17.30 Grillen bliver tændt og der kan købes mad og drikkevarer. Inden bålet tændes er der musik til at forsøde ventetiden. .

‍20.00 Aftenens båltaler er tv-kokken Claus Holm.

‍20.30 Bålet tændes og vi synger Midsommervisen og andre sange.

‍22.00 Tak for i aften.

Entré: Forsalg: 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Betales til mobilepay til 22333239
Ved indgangen: 60 kr for voksne og 25 kr. for børn

FAKTA
Erholm Fødevaremarked slår dørene op den 23. juni kl. 17.
En gammel svinestald er blevet ombygget, så den fremstår indbydende og moderne.
På markedet vil man kunne købe varer fra fynske producenter.
Markedet har åbent hver lørdag formiddag.

Læs mere på www.erholm.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.