Erholm økologiske Besøgshave

Arbejdsdagen den 9. juli – 2022

Oplysninger fra dagen
Venlige mennesker har indtil nu afleveret flg.:

En vandtank, en gravegreb og en vandslange, en trillebør Tidligere er der afleveret en rive, et hakkejern, 2 x lugeklo, 1 el. 2 vandkander, en spand, hammer og kramper, pæle og snore, et helt dyrehegn, mens stolper og brædder er købt. Samtidig blev der på dagen sat en kraftig jernlåge op, så det er lettere at komme ind.

Der skulle nu være penge til diverse indkøb via en pæn donation fra Velux-fonden.

Der bør anskaffes et outdoor bord/bænkesæt (pris ca. 1.900 kr.), og så skal der købes flere brochurer, der kan anbringes på biblioteket, desuden i fødevarebutikken ved Erholm og andre relevante steder.

Humleranker i groning
Ud over grøntsagerne, der nu vokser fint i økohaven, er der nu også kommet et par humleranker i vækst – de gror fint op ad hegnet i havens vestende. Haven er jo den gamle humlehave på Erholm.

Relevante begivenheder v. Erholm – også for økohaven – er flg.:
Søndag den 21. august:
Herregårdenes Dag bl.a. med parkvandringer og fortællinger, åben smedje lige over for den nye øko-have, åbent i butikken 10-15, mulighed for aktivitet i haven.

Lørdag den 10. september:
Plantemarked sammen med Haveselskabet/Odense Afd. Her vil der også blive vandringer i parken – og der vil være åbent i fødevaremarkedet og mulighed for at købe kaffe, sandwich, kage m.v. i butikken.

Lørdag den 15. oktober:
Æblefestival – mulighed for at se den gamle æblelund – og købe kage og kaffe.

Næste arbejdsdag:
Lørdag den 23. juli kl. 10 – 13, hvor interesserede gerne på komme ”på visit” – i øvrigt kan flere komme med i gruppen.

 

Ref. H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.