Entreprenørgården i Aarup

Entrepenør gaarden 1Beliggenhed og ansatte
Entreprenørgården i Aarup er et stort servicecenter i Assens Kommune, og den har ligget på adressen Indre Ringvej 15 i Aarup siden 1./1. – 2014.
Der er ca. 80 faste medarbejdere + en del i støttede jobs/nyttejobs m.v. – i lavsæsonen dog kun ca. 60 faste medarbejdere. Personalegrupper: Gartnere/specialarbejdere, mekanikere, smede, tømrere og adm. personale. Der har også været flygtninge med i arbejdsstyrken, d.v.s., at integrationen også er aktuel her.

 

Freddy Nielsen er daglig leder af entreprenørgården. Foto: HW

Freddy Nielsen er daglig leder af entreprenørgården. Foto: HW

Arbejdsopgaver
Der er mange forskellige arbejdsopgaver, og flg. er de vigtigste:
Parker, grønne områder og idrætsanlæg, vejdrift, hegn, klipning af rabatter, veje og vejafvanding. Desuden er der tilsynsopgaver med bygninger og meget andet.

På selve entreprenørgården er der fælles lager, men der er også fælles lager, maskinværksted og kontor. Alt dette dækker hele Assens Kommune, men der er også af praktiske grunde satellitstationer i Assens, Hårby, Tommerup og Glamsbjerg.

Kontakt
Leder på entreprenørgården er Freddy Nielsen, og han kan kontaktes på tlf.64746790 eller på mail: Hjemmeside og evt. jobs: www.assens.dk

 

Genbrugspladsens åbningstider (8. marts 2016) Foto:HW

Genbrugspladsens åbningstider (8. marts 2016) Foto:HW

Genbrugspladsen
Lige overfor ligger pladsen, hvor borgere kan aflevere affald. Den hører under Assens Forsyning og har ikke reference til Entreprenørgården.

Genbrugspladsens bygninger. Foto:HW

Genbrugspladsens bygninger. Foto:HW

 

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.