En dag vi husker for den gode musik og det høje humør

Louise Støjberg og Martin Rauff under navnet LSMR med helt nyskrevne sange.

Trods regn og blæst, blev Singer Songwriter Festivalen en dag vi husker, for den gode musik og det høje humør.

Fra tidlig morgen, var ”Musik På Industrien”s aktive medlemmer i gang med opstilling af telte, stole, afspærringer. Tilrigning af scenen med de mange højttalere, forstærkere, stativer, kabler og alt det andet grej der hører sig til når man lægger vægt på den gode lyd.
Alt imens andre af de lyseblåklædte aktive sørgede for forplejning og gjorde boderne klar til det store rykind vi alle håbede på.

Da klokken rundede 10.45 var alt klar på pladsen. De første publikummer kom sivende ind på pladsen, mens de sidste lydprøver fandt sted på scenen. Præcis kl. 11 var alt klar og formanden for ”Musik På Industrien”, Henry Petersen kunne byde velkommen til den 6. Singer Songwriter Festival i Aarup og præsentere dagens første navne.

Nybo & Ewald med Mir ved den afsluttende lydprøve, lige før det går løs.

Dagen startede med blues
Helt som forventet blev der lagt ud med svedig blues fra duoen Nybo & Ewald. Poul Ewald overraskede på dagen med sin nyindkøbte venstrehåndsguitar, som han havde givet sig selv oven på en veloverstået corona sygdom. Guitaren blev håndteret med samme passion som mundharpen, alt i alt super optræden af de 2 herrer. Og som om det ikke var nok overraskede de med Mir på Accordion i det afsluttende nummer. Det blev deres optræden kun endnu bedre af.

Philip Lillelund tog over kl. 12, og gav en prøve på sin musikalske kunnen som bestemt var et lyt værd. Phillip gav den hele armen i et til tider hæsblæsende tempo med guitar og sang.

Imens LMSR – bestående af Louise Støjberg og Martin Rauff – spillede, begyndte det at blæse op og regnen der lurede gennem hele dagen, tog til i styrke. Det afholdt dog ikke de dygtige musikere i at komme helt ud over kanten med deres sange og varierede strengeinstrumentspil der bl.a. omfatter mandolin.

Aura Dione i en spændende musikalsk trio foran et begejstret vådt publikum i silende regn.

En lille forsinkelse
Kø på motorvejen gjorde at Aura var en anelse forsinket. Hendes professionelle musikere Live på Cello og Phillip på guitar, stod helt klar da Aura nåede frem til pladsen få minutter efter annonceret start. Hun klædte om i bilen og stod 10 minutter over kl. 14, klar på scenen hvor hun trods regnen formåede at give en hjertevarm og spændende koncert. En unik stemme på den danske musikscene, smukt akkompagneret af de 2 dygtige musikere. Aura selv var rørt over, trods en silende regn, at stå foran en tæt pakket plads med musikglade mennesker.

Skotske Simon Kempston lagde ud med en undskyldning for vejret. Han mente det måske var ham der var kommet med regnen. For som han sagde, det er jo helt almindelig skotsk sommer. Hans fingerspil på guitaren behøver han dog ikke at undskylde for. Thank you Simon.

Mikkel Bøggild og Mads Fogt under navnet Barrow Akustisk sluttede festivalen, regnen stilnede af, og der kom sågar en solstråle der straks udløste et brudstykke fra George Harrisons ”Here Comes The sun”. Helt som ventet fik vi lov at høre hittet ”Julia Want To Take Me Home”.

Oprydning
Efter et par timers intensiv oprydning, nedpakning, rengøring o.s.v. kunne de mange frivillige hjælpere sætte sig ned til et velfortjent måltid på Industrien. Der blev samlet op på udfordringerne i dagens løb, sædvanen tro joket og diskuteret hvad vi kan gøre endnu bedre til den 7. Singer Songwriter Festival 2022.

Fik du et program?
Hvis du ikke sikrede dig et program med kommende koncerter ved festivalen, eller programmet måske gik til i regnen. Så må du endelig tage forbi dit lokale bibliotek og få dig et program, alternativt kan du selvfølgelig også se og købe alle koncerterne på ”Musik På Industriens” hjemmeside: mpia.dk.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.