Ejerskifte i Frelex 

Helle Andersen er den nye ejer af Frelex i Bredgade. Der er overdragelsesreception den 7. februar med gode tilbud hele dagen. Foto: Folkebladet

Helle Andersen er den nye ejer af Frelex i Bredgade. Der er overdragelsesreception den 7. februar med gode tilbud hele dagen. Foto: Folkebladet

Børnetøjsforretningen Frelex skiftede ejer i november, da Sascha Larsen overdrog forretningen til sin mor, Helle Andersen, der tidligere arbejdede i mange år hos TDC. Der har ikke været overdragelsesreception endnu, men det vil ske lørdag den 7. feb., hvor der vil være gode tilbud hele dagen.

Forretningens koncept er børnetøj for de 0 – 16årige, og den ligger på adressen Bredgade 28, 5560 Aarup. Nogle tror måske, at Frelex er en kæde, men navnet rummer bare et par stavelser fra 2 børnebørns navne.
Kunder i butikken vil altid kunne regne med god vejledning, fortæller Helle Andersen. Fx vil bedsteforældre trygt og med god vejledning kunne købe gaver i denne forretning, der bl.a. har mærkevaren “name it” fra Bestseller-koncernen. Faktisk fylder disse produkter så meget i denne butik, at de udgør ca. 70 % af hele varesortimentet.

Forretningen har ikke nethandel, men man kan gå ind på hjemmesiden www.frelex.dk og se, hvad der er på lager. Helle arbejder alene i butikken, dog hjælper ægtefællen af og til, og hun oplyser, at der har været en særdeles god julehandel.
Pga. den korte tid som ejer kan hun ikke vurdere, om der er et opsving på vej, men hun fornemmer tydeligt, at mange kommer til 5560 Aarup for at handle, fordi der ikke inden for en pæn radius er konkurrenter inden for børnetøj i nabobyerne.
Den naturlige konkurrence og de mange forretninger i Bredgade er kun et gode, idet kunderne både fra byen og udefra har mere at vælge imellem og derfor større chancer for at finde det helt rigtige. På den måde kan man få næsten alt her i lokalområdet og spare både tid og brændstof.
I følge Helle ville det dog være et gode, hvis alle forretninger i byen kunne harmonisere åbningstiderne, ikke mindst for kunderne udefra.
Aarup er klart den bedste handels- og bosætningsby i et stort område, og det er et absolut plus med de mange nye byggegrunde og den gode infrastruktur, men de mange forretninger må også gøre deres bedste for at leve op til medvinden med +14,3 % nye indbyggere siden 2006, slutter Helle Andersen.

Interview ved H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.