Dygtige kunstnere i Galleriet

IMG_0011I april måned udstiller de to dygtige kunstnere Elise Damgaard Andersen (bivoksbilleder) og Elin Sonne (keramik, glas og sølvsmykker) deres værker i Galleriet på Industrien.

Elise Damgaard Andersen fra Orte har fået undervisning på “Den frie Kunstskole” hos John Fabrin og hos Carl Henning Aarsø i Lundager. Hun udtrykker sig med tusch, blandteknikker og akryl.
I den sidste tid har hun især beskæftiget sig med bivoks, og metoden, der fører til et billede, indbefatter farvet bivoks, som smeltes ved hjælp af en varmepistol. Denne teknik giver nogle meget spændende billeder.

 

 

SAM_1540Elin Sonne holder til dagligt til i Sonnes Galleri, som har til huse i “Det gamle Mejeri” i Broløs ved Mariager. Hun viser forskellige former for keramik, heriblandt stentøj og  rakubrændt keramik. Desuden arbejder hun med koldglas, en metode, der går ud på, at det flade glas dekoreres med farver, lægges i en form og varmes op i en ovn. Hun fremstiller også sølvsmykker, som oxyderes. 

Udstillingen åbner med fernisering den 7. april klokken 17 og kan ses til og med fredag den 29. april i bibliotekets åbningstid, som er fra klokken 7 til 22.
Uden for den betjente åbningstid giver sundhedskortet adgang.

Alle er velkomne.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.