Det sker i 5560 Aarup – uge 6 / 2020

I den kommende uge kan vi glæde o til kræmmermarked, sæbekasseløb, koncert, teater, ny udstilling i Galleriet, foredrag, film og meget mere.

Kræmmermarked

I weekenden den 1. – 2. februar er der igen Fyns hyggeligste Kræmmermarked i Aaruphallen. Lørdag er der åben fra  kl. 10-16 og søndag fra kl. 10-15.

Sæbekasseløb

Aarupspejderne er søndag den 2. februar fra kl. 10-14 vært for Skovdam Divisions årlige sæbekasseløb, hvor mellem 12 og 22 sæbekassebiler forventes at deltage. Arrangementet foregår ved Gyvelhytten på Stadionvej. Alle er velkommen til at komme og kigge på.

Udstilling i Galleriet

Udstillerne i Galleret på Kulturhuset Industrien er i februar måned maleren Inge Vittrup og keramikeren Brian Poulsen. Den 6. februar er der fernisering klokken 17 og udstillingen kan ses hele måneden i bibliotekets åbningstid med sidste udstillingsdag den 28. februar. Alle er velkomne til ferniseringen. Læs mere om udstillerne på Galleriets hjemmeside.

 Foredrag

Tirsdag den 4. februar kl. 14.30 er der foredrag i Orte Sognehus, hvor bro-ingeniør og ballonskipper Bjarne Christian Jensen fra Aarup kommer og fortæller om sit liv med ballonfærd og rejer rund i hele verden. Bjarne er bl.a. medlem af De berejstes Klub. Alle er velkommen.

Industriens Foredragsforening inviterer onsdag den 5. februarklokken 19  til foredrag med Klaus Ebbesen, der er  mag.art. i arkæologi og Dr. Phil. Klaus Ebbesen vil fortælle om vikingerne, deres vikingeskibe ”snekkerne” og vikingetogter, som gjorde nordboerne berømte i hele Europa.  Foredraget holdes i Galleriet. Læs mere om foredraget på Foredragsforeningens hjemmeside. https://industriensforedragsforening.dk/foredrag.html

Fredag den 7. februar inviterer Hotel Aarup  til spisning på hotellet med efterfølgende foredrag på Kulturhuset Industrien, hvor Jønke vil n fortæller om dengang, de mange spektakulære historier florerede i pressen og om sit nuværende liv. Læs mere om Arrangementet på Mus På Industriens hjemmeside. https://musikpaaindustrien.dk/Koncerter!Foredrag_med_J%C3%98NKE_m_spisning_p%C3%A5_kroen!Dato=2020-02-07

Generalforsamlinger

AB Gymnastik holder familiegeneralforsamling i Aarup Fritidscenter søndag den 2. februar kl. 10 – 13. Læs mere på foreningens hjemmeside.

Aarup Boldklub –  Fodbold holder generalforsamling i klubhuset torsdag den 6. februar kl. 19.30.  Læs mere på foreningens hjemmeside.

Aarup Bio

Fra torsdag den 30. januar til tirsdag den 4. februar viser Aarup Bio filmen ”1917”. I Nordfrankrig i foråret 1917 står to britiske regimenter til at blive udsat for et bagholdsangreb af tyskerne. Den eneste måde at undgå angrebet er ved at fragte beskeden til regimenternes officerer med kurér gennem Ingenmandsland, og den opgave får de to unge korporaler Blake og Schofield, som nu må kæmpe sig gennem mudder, lig og pigtråd for at levere beskeden og redde 1600 soldaters liv. Se spilletider på biografens hjemmeside.

Fra lørdag den 8. februar til søndag den 16. februar (børnenes vinterferie) viser Aarup Bio filmen ”Ellevilde Ella”, der handler om Ella, hendes gode ven Mikkel og deres planer om en spektakulær cirkusforestilling. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Mad og film

Aarup Bio inviterer torsdag den 6. februar kl. 19 til Mad og Film i biografsalen. Filmen som vises er Le Mans 66”, som fortæller historien om den italienske bilfabrikant Ferrari, der afviser at lade sig opkøbe af amerikanske Ford Motors. Det bliver en kamp om at vinde Le Mans-løbet.  Læs mere om arrangementet på biografens hjemmeside. https://www.aarupbio.dk/ole3/visinfo.php?booking=2116

Teater

Vestfyns Teater inviterer onsdag den 5. februar kl. 20 til teater i biografsalen, hvor  ”Den komiske Tragedie” er på programmet. Den Komiske Tragedie handler om angsten for at fejle og om vejen hen mod at turde gøre det, man i virkeligheden drømmer om. En vej, der er belagt med både gode grin og stof til eftertanke. Læs mere om arrangementet på biografens hjemmeside.

 Koncerter

Lørdag den 1. februar kl. 20 er der Folkemusik på scenen, når Musik på Industrien byder velkommen til koncert. Den nordiske kvintet Basco, der består af den dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland, den skotske multiinstrumentalist Hal Parfitt Murray, de danske spillemænd, Andreas Tophøj og Anders Ringgaard samt den svenske citternist Ale Carr fortolker sagn og myter fra det gamle Norden. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens hjemmeside.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.