Det sker i 5560 Aarup – Uge 48 / 2020

 

Lokalarkivet

I Lokalarkivets udstilling i Galleriet i år kan man opleve: Erholm i 300 år, mindesten på Frøbjerg Bavnehøj, billeder fra Aarup by samt små og store begivenheder for 40 år siden.

Udstillingen åbnede fredag den 6. november og kan ses frem til den 30. november i Galleriet i bibliotekets åbningstid – med indgang gennem biblioteket. Læs mere om Arkivernes dag og udstillingen på Lokalarkivets hjemmeside.

Biblioteket

Lørdag den 21. november kl. 13-16 afholder Aarup Bibliotek en skrivewordshop, hvor Amdi Silvestri på tre timer vil give inspiration og fif til at skrive kortprosa. Arrangementet er udsolgt, men det er muligt at skrive sig på venteliste. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Aarup Bibliotek inviterer til højtlæsning for voksne. Det sker midt på dagen på tirsdage og under titlen: ”Historier efter frokost”. Næste gang er tirsdag den 24. november kl. 13.30 i Galleriet. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Aarup Bio

Frem til onsdag den 25. november viser Aarup Bio filmen ”Erna i krig”,  Erne, der er enlig mor bliver bekymret, da hendes retarderede søn bliver indkaldt til at deltage i 1. verdenskrig på tysk side. Hun følger efter og når helt frem til fronten. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 26. november til onsdag den 2. december viser Aarup Bio filmen ”Falling”.  Den ældre, homofobiske Willes er begyndende dement og bliver nødt til at flytte ind hos sin homoseksuelle søn og dennes mand i Los Angeles. Men det er ikke let for de to mænd at finde hinanden igen. Dertil er deres fortid for konfliktfyldt. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Da temaet i filmen er bygget op om hovedpersonens demente far, så indledes filmen tirsdag formiddag 1/12 med et foredrag om demens. Alzheimer foreningens lokale formanden – Peter Kühnel – vil fortælle om foreningens arbejde og hvordan man kan sikre bedre vilkår både for pårørende og demente.

Koncert

Fredag den 20. november skulle der have været julefrokostkoncert med Rockmaskinen på Industrien. Rockmaskinen kommer ikke. I stedet spiller Halberg og Friends en erstatningskoncert samme aften kl. 21. Læs mere om koncerten med mere på Musik på Industriens hjemmeside.

Lørdag den 28. november kl. 20 er der ”Jazz på Dansk” på Industrien, hvor Martin Schack med band vil spille med inspiration fra danske sange, salmer og viser. Jazzsangerinde Signe Juhl med som special guest. Læs mere om arrangementet på Musik På Industriens hjemmeside.

God fornøjelse og pas godt på hinanden

Annie Gaardsted Frandsen

 

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.