Det sker i 5560 Aarup – uge 46 / 2020

Rasmus Walter på Industrien 14. november.

I den kommende uge er der film og koncerter på industrien – og oven i købet en ekstra koncert. På biblioteket er der højtlæsning, og Lokalarkivet udstiller og fejrer Arkivernes dag.

Lokalarkivet

Aarup lokalhistoriske Arkiv markerer Arkivernes Dag lørdag den 14. november 2020 med åbent hus i arkivet, Bredgade 73, Aarup kl. 10-14.

På grund af corona-situationen skal alle besøgende benytte indgangen ved arkivet og have mundbind på.

I Lokalarkivets udstilling i Galleriet i år kan man opleve: Erholm i 300 år, mindesten på Frøbjerg Bavnehøj, billeder fra Aarup by samt små og store begivenheder for 40 år siden.

Udstillingen åbner fredag den 6. november og kan ses frem til den 30. november i Galleriet i bibliotekets åbningstid – med indgang gennem biblioteket. Læs mere om Arkivernes dag og udstillingen på Lokalarkivets hjemmeside.

Biblioteket

Aarup Bibliotek inviterer til højtlæsning for voksne. Det sker midt på dagen på tirsdage og under titlen: ”Historier efter frokost”. Næste gang er den 10. november kl. 13.30 i Galleriet. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Aarup Bio

Frem til onsdag den 11. november er det filmen ”Shorta”, der vises på lærredet i Aarup Bio. Politimændene Mike og Jens er på patrulje i ghettoen Svalegården, da der pludselig opstår voldsomme reaktioner på, at en 19 årig er død i varetægt, Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 12. til onsdag den 18. november viser Aarup Bio filmen ”Madklubben”. Tre kvinder, som er i deres livs efterår, har været veninder siden skoletiden. De beslutter sig nu for at tage på et madkursus i Syditalien. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Koncert

Lørdag den 7. november kl. 20 inviterer Musik På Industrien til koncert med Billy Cross, Jimmy Bacoll (forsanger i Zididada) og Lars Maasbøl. De tre er lig ”Everybody Is Talking”. Læs mere om koncert, billetter med mere på Musik På Industriens hjemmeside.

Lørdag den 14. november giver Rasmus Walter solo-koncert på Industrien. Det gør han både kl. 16.30 og kl. 20.  Koncerten kl. 16.30 er en ekstra-koncert, da aftenens koncert kl. 20  er udsolgt. Ved koncerten søger Walter tilbage til sangene, som de er blevet til enten på guitar eller klaver, og giver et indblik i historierne bag hits som: Dybt Vand, Endeløst, På en dag som i dag, Verden i stå, Lost In The Moment og mange flere. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

God fornøjelse og pas godt på hinanden

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.