Det sker i 5560 Aarup – uge 43 / 2020

I den kommende uge kan vi se frem til arrangementer på biblioteket, film og koncert i biografsalen samt udstillinger i bibliotekssalen og i Galleriet.

Biblioteket

Aarup Bibliotek gentager succesen med højtlæsning for voksne, men nu sker det midt på dagen på tirsdage og under titlen: ”Historier efter frokost”. Den første gang er den 20. oktober kl. 13.30 i Galleriet. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Lørdag den 24. oktober kl. 10 – 12 inviterer Aarup Bibliotek til arrangementet ”Kunsten at lytte – til Aarup”. Arrangementet – der er for alle – starter med et oplæg på biblioteket, men derefter skal deltagerne ud på en gåtur – soundwalk – hvor der skal sanses i stilhed. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Lokalarkivet

Lokalarkivet har i bibliotekssalen en lille udstilling med kopier af tegninger af huse og gader i Aarup som det så ud for længe siden. Tegningerne er skabt af Helge Roslind til bogen om Aarup og Erholm. Originaltegningerne kan erhverves for 250 kr. pr. stk. hos kunstneren. Tegningerne er i udstillingen suppleret med fotos fra bogen. Udstillingen vil være på biblioteket oktober måned ud.

Aarup Bio

Aarup Bio viser frem til onsdag den 21. oktober ”Far til fire og vikingerne”, der er en fortsættelse af de to film ”Far til fire på toppen” og ”Far til fire i solen”. I denne tredje film drager hele familien til familieterapi i en vikingelandsby. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 22. til onsdag den 28. oktober viser Aarup Bio filmen ”Druk”. Fire midaldrende gymnasielærere vil som et eksperiment forsøge at holde en konstant alkoholpromille på 0,5. Det er ikke uden problemer. Premieren i Aarup Bio den 22. oktober markeres med et særligt arrangement, hvor MENY kommer med smagsprøver på vin, og Vinum (Kop og Kande) demonstrer rom-cocktails.  Læs mere om filmen, spilletider og arrangementet den 22. oktober på biografens hjemmeside.

Koncert

Lørdag den 24. oktober kl. 20 spiller ”Bound By Law” på Industrien. Koncerten er en del af Bound by Laws turné for deres nye album XXX Doom & Gloom, så der er mulighed for at høre de nye sange. Samtidig er det sæsonens medlemskoncert, hvor der er rabat til medlemmer af Råstof. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens hjemmeside.

Galleriet

I Galleriet under biblioteket kan der i oktober ses malerier samt glasskulpturer og metalsmykker. Gurli Jochumsen bidrager med både abstrakte og figurative malerier i akryl og olie, og hun bruger pensel, svamp og spartel, for at opnå det ønskede resultat. Stine Kiel Ratzow udstiller med glasskulpturer og smykker i bronze inspireret af Grønlands barske natur med vand, is og stenede fjeldsider.

Læs mere om udstillingen på Galleriets hjemmeside.

God fornøjelse den kommende uge.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.