Det sker i 5560 Aarup – uge 40 / 2020

I den kommende uge kan vi fejre den internationale kaffedag, der er mulighed for romsmagning, og så er der selvfølgelig også koncerter, film og udstilling i Galleriet.

Koncert

Lørdag den 26. september kl. 20 går Led Zeppelin Jam på scenen i biografsalen med forsangeren Thomas Carlsen. Læs mere om bandet og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Signe Svendsen indtager lørdag den 3. oktober kl. 20 scenen på Industrien sammen med Palle Hjorth og  Lars Skjærbæk. De er et nyt team, der sammen med Signe Svendsens sang vil forsøge at eksperimentere og få musikken til at flyde intuitivt. Læs mere om koncerten og køb af billetter på Musik På Industriens hjemmeside.

Kirkekoncert

Lørdag den 26. september kl. 19 er der i Skydebjerg Kirke koncert med Sjølund Kammerkor i anledning af 100 året for Genforeningen.

Aarup Bio

Fra fredag den 25. til onsdag den 30. september viser Aarup Bio filmen ”Sangklubben”, som handler om udsendte soldaters ægtefæller, der på en militærbase i England, sammen finder trøst og glæde gennem fællessang. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

 Galleriet 

I Galleriet under biblioteket kan der i oktober ses malerier samt glasskulpturer og metalsmykker. Gurli Jochumsen bidrager med både abstrakte og figurative malerier i akryl og olie, og hun bruger pensel, svamp og spartel, for at opnå det ønskede resultat. Stine Kiel Ratzow udstiller med glasskulpturer og smykker i bronze inspireret af Grønlands barske natur med vand, is og stenede fjeldsider.

Udstillingen har fernisering torsdag den 1. oktober klokken 17, og kan ses til og med fredag den 30. oktober på Kulturhuset Industrien i Aarup, i bibliotekets åbningstid.Læs mere om udstillingen på Galleriets hjemmeside.

Kaffedag

Den 1. oktober er det international kaffedag. Det markerer de hos Kaffefirmaet Holy Bean i  Cederfeldsgade 18 med foredrag, smagsprøver og rabatter fra kl. 15-19.

Romsmagning

LG Whisky, Ladegård Mark 41, inviterer til romsmagning fredag den 2. oktober kl 19-22, hvor der er mulighed for at smage på otte forskellige rom. Læs mere om arrangementet i Aarup-kalenderen.

 

God fornøjelse den kommende uge.

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.