Det sker i 5560 Aarup – september / oktober 2021

Galleriet

I oktober er det Torben Jetsmark og Anni Andersen, der udstiller henholdsvis skøre skulpturer og malerier i Galleriet under biblioteket. Der er fernisering torsdag den 7. oktober kl. 17.00. Udstillingen kan ses frem til den 29. oktober. Læs mere om Galleriet på kunstforeningens hjemmeside.

IT-Workshop i Rørup

I Borgerhusets kælder arrangeres der IT-hjælp til medlemmer af Rørup Sogneforening. Det er startet mandag den 20. september kl. 14-16.30, og herefter er det hver anden mandag frem til mandag den 29. november. Dermed er der IT-hjælp på mandag den 4. oktober. Der er et fast gebyr.

Aarup Bio

Fredag den 1. oktober kl. 19 viser Aarup Bio filmen ” CANUSA – Nomadland”. Da Fern mister sin mand og sit arbejde, beslutter hun sig for at forlade hjembyen Emperi, Nevada for at finde et nyt liv med sin autocamper på vejene i det vestlige USA. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Fra søndag den 3. oktober til onsdag den 6. oktober er det filmen ” The Green Knight”. Filmen handler om kong Arthurs egenrådige nevø, Sir Gawain, som tager ud for at finde den sagnomspundne Grønne Ridder, der kan teste et menneskes styrke og væsen. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 7. oktober til tirsdag den 12. oktober er det filmen ” Margrete Den Første”, der er på lærredet i Aarup Bio. I filmen skal vi tilbage til år 1402, hvor Margrete I har samlet Danmark, Norge og Sverige i en union – men der er fjender, så hun planlægger et ægteskab for sin adoptivsøn, kong Erik. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Plademesse på Industrien

Lørdag den 9. oktober afholder Musik på Industrien plademesse på Industrien fra kl. 10-16. Fra kl. 10-11 er der entre på 50 kr, og efter kl. 11 er der gratis entre. Det er også muligt at købe billet til at få en stand til sine plader. Læs mere om arrangementet på Musik På Industriens hjemmeside.

Kræmmermarked

Der afholdes kræmmermarked i Aaruphallen i weekenden den 9. og 10. oktober. Kræmmermarkedet har åbent kl. 10-15.

Koncerter

Lørdag den 2. oktober kl. 20 spiller violinisten Kim Sjøgren på Industrien som erstatning for trompetisten Per Nielsen. Pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen, som skulle have akkompagneret Per Nielsen, kommer og spiller keyboard/klaver til Kim Sjøgrens violinspil. Koncerten vil byde på kendte danske sange og populære melodier. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Tirsdag den 19. oktober kl. 20 synger og fortolker Dodo Benny Andersens Svante-viser ved en koncert på Industrien. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik på Industriens hjemmeside.

Teater

Fredag den 8. oktober spiller Vestfyns Teater igen på Industrien. Her spiller de familieforestillingen ” Jekyll on Ice”. Dr. Jekyll er en følsom og indadvendt issælger, der i forsøget på at bryde isen og sin generte skal, kommer voldsomt på glatis. Læs mere om forestillingen og billetkøb på Vestfyns teaters hjemmeside.

Sangaftener i Rørup

Onsdag den 13. oktober kl. 19.30 sætter Lisbeth Nielsen sig ved klaveret i Borgerhuset, og  dermed er der lagt op til hygge med sang, kaffe og en masse snak. Aftenen er uforpligtende. Ingen krav om sangstemme, så alle er velkommen. Tag dog selv brød med til kaffen.

Gudstjenester m.m. i områdets kirker.

Søndag den 3. oktober

 • Rørup Kirke, kl. 9.00: Gudstjeneste.
 • Aarup Kirke, kl. 10.15: Gudstjeneste.
 • Kerte Kirke, kl. 10.30: Gudstjeneste.

Søndag den 10. oktober

 • Rørup Kirke, kl. 9.30: Gudstjeneste.
 • Orte Kirke, kl. 11.30: Gudstjeneste.
 • Padesø Kirke, kl. 11.30: Gudstjeneste.
 • Aarup Kirke, kl. 15.00: Koncert.

Onsdag den 13. oktober

 • Padesø Kirke, kl. 19.00: Sangaften.

Søndag den 17. oktober

 • Rørup Kirke, 10.15, Gudstjeneste.
 • Kerte Kirke, kl. 19.00: Stillegudstjeneste.

Lørdag den 23. oktober

 • Orte Kirke, kl. 11: Dåbsgudstjeneste.

Søndag den 24. oktober

 • Orte Kirke, kl. 9.00: Morgensangsgudstjeneste omkring klaveret.
 • Skydebjerg Kirke, kl. 10.15: Gudstjeneste med altergang.
 • Aarup Kirke, kl. 10.15: Gudstjeneste.
 • Padesø Kirke, kl. 11.30: Gudstjeneste.

Søndag den 31. oktober

 • Rørup Kirke, kl. 9.30: Gudstjeneste.
 • Kerte Kirke, kl. 11.30: Gudstjeneste.

Aarup Kirke tilbyder endvidere morgensang om fredagen fra kl. 9-10, aftenkor hver tirsdag kl. 19-20.30 samt babysalmesang. Læs mere om arrangementerne på Aarup Kirkes hjemmeside.

.

God fornøjelse til alle i den kommende tid.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.