Det sker i 5560 Aarup – Oktober / november 2021

Højtlæsning for voksne
Tirsdag den 26. oktober kl. 13.30 inviterer Aarup Bibliotek igen til hygge og en god historie eller tre. Højtlæsningen varer ca. tre kvarter. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Foredrag

Onsdag den 27. oktober kl. 19 har Industriens foredragsforening fået den lokale forfatter Louise H. A. Trankjær til at holde foredrag over emnet ”Mit liv med bøger, blomster og børn”. Læs mere om foredraget på foredragsforeningens hjemmeside.

Fredag den 29. oktober kl. 17.00-21.30 afholder Hotel Aarup Kro arrangementet ”Bøffer, banditter og et godt glas rom”, som dækker over en middag med hakkebøffer, røverhistorier og romsmagning. Læs mere om arrangementet i Aarup-Kalenderen.

Tirsdag den 2. november kl. 14.30 er der foredrag om Jeppe Aakjær i Orte Sognehus. Helge Roslind fra Aarup vil fortælle om Jeppe Aakjærs liv, om hans sociale engagement, hans konflikter med det litterære parnas og ikke mindst om hans prosa og poesi. Indimellem sætter Helge Roslind sig ved klaveret, så nogle af Jeppe Aakjærs sange kan synges. Læs mere om foredraget på Orte Kirkes hjemmeside.

Galleriet
I oktober er det Torben Jetsmark og Anni Andersen, der udstiller henholdsvis skøre skulpturer og malerier i Galleriet under biblioteket. Der er fernisering torsdag den 7. oktober kl. 17.00. Udstillingen kan ses frem til den 29. oktober. Læs mere om Galleriet på kunstforeningens hjemmeside.

Fællesspisning i Rørup

Fredag den 5. november er der fællesspisning i Borgerhuset i Rørup. Læs mere om tilmelding og arrangementet på Rørup.dk.

Aarup Bio
Fra lørdag den 23. oktober til tirsdag den 26. oktober viser Aarup Bio Bond-filmen ”No time to die”. Bond har forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 28. oktober til onsdag den 3. november er det filmen, ”Kandis for livet”, der er på lærredet i Aarup Bio. Filmen handler om dansktop-gruppen Kandis og dets forsanger Johnny, som følges af en dedikeret fanskare. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Søndag den 31. oktober kl. 19.30 viser Aarup Bio filmen ” Halloween kills”. Filmen handler om kampen for overlevelse og at komme det maskerede monster Michael Meyers til livs, og dermed stoppe hans store blodbad. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Filmen ”Dune” vises i Aarup Bio fra torsdag den 4. til onsdag den 10. november. For at sikre sin families og sit folks fremtid må Paul Atreides drage afsted på en rejse til universets farligste planet, og der kæmpe om planetens mest dyrebare ressource – et middel, der kan åbne op for menneskehedens største potentiale. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

I weekenden den 6.-7. november viser Aarup Bio filmen ” PAW Patrol”. Paw Patrol må redde dagen, da den nye borgmester Hr. Humdinger i Adventure City eksperimenterer med et spektakulært (og farligt) fyrværkeri og en vejrrobot. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Koncerter
Fredag den 29. oktober kl. 20 inviterer Musik på Industrien til koncert med Daniel Jul med band, der byder dansk pop rock. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Lørdag den 6. november kl. 20 er der jazz-koncert på Industrien, når INDRA Rios-Moore med band igen gæster Aarup. Bandet består udover Benjamin Trærup (sax), af Thomas Sejthen (bas), Søren Bigum (guitar) og Anders Vestergaard (trommer). Koncerten bliver både med egne sange og nye personlige fortolkninger af bl.a David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington, der forvandles til noget nyt. Læs mere om koncerten på Musik på Industriens hjemmeside.

IT-Workshop i Rørup

I Borgerhusets kælder arrangeres der IT-hjælp til medlemmer af Rørup Sogneforening..  Det er startet mandag den 20. september kl. 14-16.30, og herefter er det hver anden mandag frem til mandag den 29. november. Dermed er der workshop mandag den 1. november.

Gudstjenester m.m. i områdets kirker.

Søndag den 31. oktober

 • Rørup Kirke, kl. 9.30: Gudstjeneste.
 • Kerte Kirke, kl. 11.30: Gudstjeneste.

Fredag den 5. november

 • Kerte Kirke kl. 17.00: Pandekagegudstjeneste.

Lørdag den 6. november

 • Kerte Kirke kl. 11.00: Dåbsgudstjeneste.

Søndag den 7. november

 • Aarup Kirke kl. 10.15: Gudstjeneste.
 • Orte Kirke kl. 15.00: Alle Helgens gudstjeneste.
 • Padesø Kirke kl. 16.00: Alle Helgens gudstjeneste.
 • Kerte Kirke kl. 17.00: Alle Helgens gudstjeneste.
 • Rørup Kirke kl. 17.00: Alle Helgens gudstjeneste.
 • Skydebjerg Kirke kl. 19.00: Alle Helgens gudstjeneste.
 • Aarup Kirke kl. 19.00: Alle Helgens gudstjeneste.

Aarup Kirke tilbyder endvidere morgensang om fredagen fra kl. 9-10, aftenkor hver tirsdag kl. 19-20.30 samt babysalmesang. Læs mere om arrangementerne på Aarup Kirkes hjemmeside.

God fornøjelse til alle i den kommende tid.

Annie Gaardsted Frandsen

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.