Det sker i 5560 Aarup – November 2021

Lokalhistorisk Arkiv udstiller i Galleriet

Lokalhistorisk arkiv har i  november en udstilling med titlerne: “Possementen før og nu” samt  “Avisnyheder fra 1981” . Læs mere om udstillingen på lokalarkivets hjemmeside.

Jul på Erholm

Erholm Fødevaremarked holder Jul på Erholm hver weekend lørdag kl. 10-16 og søndag kl. 10-15 fra den 20. november til og med søndag 19. december. Ud over de faste stande vil der være forskellige andre stande. Den 20.-21. november vil Inge Dyrst fra Inges væverier i Tommerup St. være til stede med sin hjemmevævede tekstiler, og Maria fra Forårsfornemmelser i Gelsted har juledekorationer til salg. Det er også muligt at købe ting fra to lokale trædrejere.

Højtlæsning for voksne

Tirsdag den 23. november kl. 13.30 inviterer Aarup Bibliotek igen til hygge og en god historie eller tre. Højtlæsningen varer ca. tre kvarter. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Open By Night på Industrien

Fredag den 26. november er der åbent hus på Industrien. Musikskolen giver walk-in-julekoncert kl. 17.00; kl. 18.00, er der afsløring af Jacob Herskinds Aarupbillede i bibliotekssalen; Aarup Bio sælger filmplakater og Lokalarkivet og Galleriet har åbent, så arkivets udstilling og  ”Gamle billeder fra Aarup by på storskærm” kan ses. Hertil kommer præsentation af det kommende koncertprogram, gløgg og julelege for både børn og voksne. Læs mere om arrangementet i Aarup-Kalenderen.

Black Friday og julestemning i Bredgade

Fredag den 26. november kl. 17-21 er der Open By Night og gågade i Bredgade i Aarup. Spejderem og julemanden har fakkeloptog ned til juletræet og Mek Pek giver sit Åh Abe Juleshow.

Aarup Bio

Fra torsdag den 18. november til onsdag den 24. november er det filmen ”Nowhere special”, der vises i Aarup Bio. Filmen handler om John, der er alenefar, og som får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i. Han begynder nu at lede efter den perfekte familie, som kan overtage forældrerollen. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Herefter fra torsdag den 25. november til onsdag den 1. december viser biografen filmen ”Skaknovelle”. Østrig besættes i 1938 af nazisterne og advokaten Bartok arresteres, da han har adgangskoderne til vigtige bankkonti indeholdende enorme formuer. En bog om skak bliver Bartoks vigtigste brik i forsøget på at holde på adgangskoderne. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Koncerter

Fredag den 19. november er der julefrokost og efterfølgende koncert med Johnny Madsen Jam. Arrangementet er et samarbejde mellem Hotel Aarup Kro og Musik På Industrien. Der startes med julefrokost på kroen kl. 18, og koncerten, der foregår på Industrien, starter kl. 21. Læs mere om arrangementet på Musik på Industriens Hjemmeside.

Lørdag den 27. november er der kl. 20 LAND-koncert på Industrien med Kristian Lilholt Band. Ved koncerten er det muligt at opleve Kristian Lilholts 13 LAND sange og film – og så måske lidt mere. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens Hjemmeside.

Kræmmermarked

Der afholdes kræmmermarked i Aaruphallen i weekenden den 27. og 28. november. Kræmmermarkedet har åbent kl. 10-15.

Gudstjenester m.m. i områdets kirker.

Søndag den 21. november

  • Rørup Kirke kl. 9.30: Gudstjeneste.
  • Padesø Kirke kl. 11.30: Gudstjeneste.
  • Skydebjerg Kirke kl. 11.30: Gudstjeneste.

Aarup Kirke tilbyder endvidere morgensang om fredagen fra kl. 9-10, aftenkor hver tirsdag kl. 19-20.30 samt babysalmesang. Læs mere om arrangementerne på Aarup Kirkes hjemmeside.

God fornøjelse til alle i den kommende tid.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.