Det sker i 5560 Aarup – marts 2023

Galleriet i marts

Helle Birck Mikkelsen og Ilona Nygård udstiller i Galleriet i marts måned. Udstillingen kan ses til lørdag d. 1. april. Læs mere om udstillingen på Aarup.dk.

Aarup Bio

Fra torsdag den 2.  til onsdag den 8. marts viser biografen filmen ” The Banshees of Inisherin”, der finder sted på en lille irsk ø, hvor to livslange kammerater står i en ubekvem situation, eftersom en af dem ikke længere ønsker at være venner. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 9. til onsdag den 15. marts viser biografen filmen ”Kysset”, der udspiller sig i 1913, hvor en verdenskrig truer freden i Europa. Den noble og pligtopfyldende Anton Abildgaard, der er ved at blive officer, inviteres til bal hos den lokale Baron Løvenskjold. Det bliver en skæbnesvanger aften for den unge mand. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra fredag den 17. til tirsdag den 21. marts er det filmen ” Empire of Light”, som biografen viser. Filmen er et romantisk drama, som fokuserer på en kærlighedshistorie, der udspiller sig omkring en biograf i en engelsk havneby i 1980’erne. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside

Børnefilmklub på Industrien

Spor 1, der er film for børn i 0. – 2. klasse, kan onsdag den 22. marts kl. 16 se filmen “Poter af stål”. Læs mere om filmen for spor 1 på biografens hjemmeside.

Spor 2, der er film for børn i 3. – 6. klasse, kan onsdag den 12. april kl. 16 se filmen “Minions 2: Historien om Gru”. Læs mere om filmen for spor 2 på biografens hjemmeside.

Læs også mere om Børnefilmklubben og billetter på biografens hjemmeside.

Koncerter

Lørdag den 11. marts kl. 20 er det Loveless Blue Jazz Quintet, som spiller i Kulturhuset Industrien. Bandet spiller et repertoiret af kendte og mindre kendte jazz standards, spirituals og gospel med et autentisk bud på jazz og et umiskendeligt strejf af blues. Musik På Industrien inviterer til jazz og drink for en halvtredser. Læs mere om arrangementet og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Torsdag den 16. marts kl. 20 er der koncert med Steen Jørgensen og Marina Botes i Kulturhuset Industrien. Jørgensen/Botes er lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, hvor de dansksprogede sange er opstået. Læs mere om arrangementet og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Onsdag den 29. marts kl. 20 er det trioen AEGTESKAB, der spiller i kulturhuset Industrien. Trioen består af Mike Andersen (Vokal/Guitar), Michael Blicher (Sax/Vokal/bas) og Eddi Jarl (Trommer/Vokal/Electronic). Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik På Industriens hjemmeside.

Generalforsamlinger og årsmøder

Musik På Industrien afholder generalforsamling mandag, den 13. marts kl. 19 i Galleriet på Industrien.

Aarup Foredragsforening afholder generalforsamling onsdag den 22. marts kl. 18.00. Efterfølgende er der foredrag.

Aarup.dk afholder generalforsamling torsdag den 23. marts kl. 19.30 i Galleriet på Industrien.

Aarup lokalråd afholder sit ordinære årsmøde tirsdag den 28. marts kl. 19.00 i biografsalen.

Teater

Vestfyns teater inviterer fredag den 10. marts kl. 20 til Halfdan Rasmussen-kabaretten ” Livet er en morgengave” i Kulturhuset Industrien. Læs mere om forestillingen på Vestfyns Teaters hjemmeside. / Forestillingen er udsolgt.

Foredrag

Industriens Foredragsforening inviterer onsdag den 22. marts kl. ca. 19 (efter generalforsamlingen) til foredrag om demokratiske krisetegn i Storbritannien, særligt efter 2015. Foredragsholder er Casper Sylvest, som er lektor på SDU. Læs mere om arrangementet på foredragsforeningens hjemmeside.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.