Det sker i 5560 Aarup – Maj 2022

Galleriet

I maj måned har Galleriet en udstilling af John Hansen og Vincent Fisker. John Hansen laver abstrakte malerier med rod i naturoplevelser, og Vincent Fisker laver fortolkninger af træ og genbrugsmaterialer, hvor det forvitrede træ ofte møder det forarbejdede træ.

Aarup Bio

Frem til onsdag den 18. maj viser Aarup Bio filmen ” The Lost Daughter” , som handler om en 40-årig kvinde, hvis strandferie tager en dramatisk drejning, da hun bliver tvunget til at konfrontere sin svære fortid. Hun bliver tvunget til at konfrontere de utraditionelle valg, hun selv traf som ung mor og deres konsekvenser. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 19. til onsdag den 25. maj er det filmen ”Dr. Strange In The Multiverse of Madness”, som vises i Aarup Bio. I filmen er Marvel-universet tilbage for fuld udblæsning, hvor Dr. Strange udløser alskens ondskab. Læs mere om filmen og spilletider på biografforeningens hjemmeside.

Dernæst er det filmen ” Operation Mincemea”, som biografen viser fra den 26. maj til den 1. juni. Filmen handler om to efterretningsofficerer, som bruger et lig og nogle falske dokumenter til at bekæmpe de tyske tropper under 2. verdenskrig. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Aarup Motionscykelklub inviterer til cykeltur

Søndag den 29. maj er der mulighed for at få en tur på raceren eller MTB’en sammen med Aarup Motionscykelklub, hvor klubben inviterer alle interesserede til guidede ture i lokalområdet og hyggeligt samvær. Læs mere om arrangementet i Aarup-Kalenderen.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.