Det sker i 5560 Aarup – efterår 2020

Efter et forår hvor alle arrangementer med mere blev lukket ned, er mange arrangementer og andre aktiviteter ved at starte op igen – dog med restriktioner i forhold til hygiejne- og afstandskrav og flere med begrænsninger i deltagerantal.

Her kommer et kort rids over nogle af de arrangementer og aktiviteter, som vi kan glæde os til i efteråret.

Aarup Bio

Aarup Bio er allerede i gang, hvor de frem til onsdag den 12. august viser filmen Trolls på verdensturné. Der kan dog maksimalt være 88 gæster i biografsalen, og børn under 15 år, skal ledsages af en voksen. Blandt efterårssæsonens andre film, som vi kan glæde os til er: Kød og blod; Little Women; Undtagelsen og Vores mand i Amerika. Læs mere om de kommende film på biografens hjemmeside.

Galleriet

I august har Galleriet en udstilling med oliemalerier og bronzeskulpturer. I september udstilles malerier og keramik, i oktober malerier samt glas og bronze. I november og december er det traditionen tro henholdsvis Lokalarkivet samt udstillingen Stort og småt, som indtager Galleriet. Udstillingerne kan ses i bibliotekets åbningstid. Læs mere om udstillingerne på Galleriets hjemmeside.

Koncerter

Musik på Industrien har et efterårsprogram med opstart den 19. september, hvor Jimmy Jørgensen Kvartet spiller koncert. Herudover kan vi bl.a. glæde os til koncerter med Led Zeppelin Jam, Signe Svendsen Trio, Katrine Schmidt med band og så selvfølgelig en julefrokostkoncert. Og den 1. november kommer Rumlerim og underholder børnene. Læs mere om efterårets koncerter på Musik på Industriens hjemmeside.  Vær opmærksom på, at der også ved koncerterne kan være restriktioner og begrænsning af deltagerantal.

Teater

Vestfyns Teater tilbyder i efteråret to forestillinger på Industrien. Den 24. september er det monologen ”Det begynder at blive koldt om fødderne”, som er på programmet, og den 3. november er det ”Holgers forsvarstale”. Læs mere om forestillingerne på teaterets hjemmeside.

Borgerhuset i Rørup

Der kommer også gang i aktiviteter i Rørup Borgerhus. De månedlige sangaftener med Lisbeth Nielsen starter den 9. september, der er foredrag med Arne Mariager den 7. oktober, beboermøde 16. september og Rørup Lokalråd holder generalforsamling den 29. september.

Husk også fodboldturneringen på Grønnemose Arena den 22. august kl. 10

Læs mere om arrangementer i Rørup i Rørup Nyt.

Aarup Lokalråd

Den 27. august holder Aarup Lokalråd årsmøde på Industrien. Alle er velkommen, og man må meget gerne tage sin nabo med. Læs mere om arrangementet i Aarup-kalenderen.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.