Det sker i 5560 Aarup – April / maj 2022

Naturskattejagt med mere

Sund i Aarup arrangerer søndag den 23. april fra kl. 11-13 en dag i naturen med skattejagt og bålmad. Læs mere om arrangementet i Aarup-kalenderen.

Koncerter

Musik På Industrien inviterer til Råstofkoncert fredag den 22. april kl. 20.00, hvor bandet “Baby Did a Bad Thing” spiller. Med de to forsangere, Eline Engholm & Jonas Fjelsted, tilbyder det Aarhusianske americana-band emotionel trøst og musikalsk harmoni i uharmoniske tider. Læs mere om koncerten, billetsalg mv. på Musik På Industriens hjemmeside.

Fredag den 29. april kl. 20 får Industrien besøg af sanger og sangskriver Big Daddy Wilson med koncerten ”Blues is a feeling”. Læs mere om koncerten, billetsalg mv. på Musik På Industriens hjemmeside.

Musik På Industrien afrunder forårssæsonen med Chasing Grace, der spiller koncert lørdag den 7. maj kl. 20. Chasing Grace er et dansk americana/folk/pop band og består af Michael Lund (Sang/guitar), Lars Andresen (Keys/kor), Johannes Gissel (Trommer/kor), Morten Lundsgaard (Guitar). Jesper Haugaard (Bas live). ”. Læs mere om koncerten, billetsalg mv. på Musik På Industriens hjemmeside.

Galleriet

I april måned er det Højfynspigerne Else Olsen, Gerda Lund og Birgit Fallesen, som udstiller malerier i Galleriet på Industrien. Der afholdes fernisering torsdag d. 7. april kl. 17 – 18. Udstillingen kan ses i hele april måned i bibliotekets åbningstid, indtil d. 29. april.

I maj måned har Galleriet en udstilling af John Hansen og Vincent Fisker. John Hansen laver abstrakte malerier med rod i naturoplevelser, og Vincent Fisker laver fortolkninger af træ og genbrugsmaterialer, hvor det forvitrede træ ofte møder det forarbejdede træ.

Aarup Bio

Frem til onsdag den 27. april er det filmen ”Miss Viborg”, der vises i Aarup Bio. Filmen er et dansk feelgood drama af Marianne Blicher om tre menneskeskæbner i den jyske provinsby. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Søndag den 24. april kl. 19.30 viser Aarup Bio filmen ”Ingen er fuldkommen”. Filen handler om to musikere, som bliver vidner til en gangstermassakre og derfor får travlt med at komme ud af Chicago. De iklæder sig kjole og paryk og får job i et pigeband på turne. Læs mere om filmen og billetsalg på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 28. april til onsdag den 4. maj er det filmen ” Parallelle mødre”, der kan ses i Aarup Bio.  Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Herefter fra torsdag den 5. til onsdag den 11. maj viser biografen ”De forbandede år 2”.  Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Generalforsamling i Aarup Biograf

Mandag den 25. april kl. 18 holder Aarup Biograf generalforsamling. Læs mere om arrangementet, herunder dagsorden på biografens hjemmeside.

Byvandring i Aarup

Industriens foredragsforening inviterer til Byvandring i Aarup onsdag den 27. april kl. 19.  Hans Walmar har skrevet om Aarup Bys historie og vil som guide på byvandringen fortælle om Aarup By udvikling, Sven Jensen og Carl Christian Horn Andersen supplerer fortællingen med erindringer fra deres barn- og ungdom i Aarup. Byvandringen starter og slutter i Galleriet i Kulturhuset Industrien.

Krolf Træf

Skydebjerg Krolfklub i Aarup har, i samarbejde med Dansk Krolf Union, indbudt alle Krolfklubber på Fyn til træf. Det sker fredag d. 29 april, kl. 10.00 til 15.00 på Stadionvej 1 i Aarup. Alle der har lyst er velkommen til at gå en tur forbi og se hvad der sker denne dag.

Tennissportens dag i Aarup

Lørdag den 30. april fra kl. 10-14 er der åben hus i tennisklubben på Stadionvej i Aarup, hvor det er muligt at afprøve lysten og evnerne som tennisspiller. Læs mere om arrangementet i Aarup-kalenderen.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.