Det sker i 5560 Aarup – april 2023

Galleriet i april

Kai Glad og Dorthe Lysemose i Galleriet i april måned.  Kai Glad tegner og maler – typisk landskaber, portrætter og fugle.  Dorthe Lysemose arbejder med figurer, som formes i voks og støbes i bronze. Udstillingen kan ses indtil mandag d. 1. maj. Kulturhuset Industrien, Bredgade 73 – 75, 5560 Aarup. Gratis adgang. Alle er velkomne. Læs mere om udstillingen på Aarup.dk.

Foredrag

Aarup Bibliotek og Assens Musikskole inviterer til et musikalsk foredrag ved Lasse D. Hansen torsdag d. 13. april kl. 19.00 – 20.30. Lasse D. Hansen, der er født og opvokset i Vissenbjerg og uddannet fra flere musikkonservatorier, vil i sit foredrag fortælle om, hvorfor og hvordan musikken rører og bevæger  os, Læs mere om foredraget på Aarup.dk.

Industriens Foredragsforening inviterer onsdag den 19. april kl. 19 til foredrag i Biografsalen om Gadens gøglere og festoriginaler. Foredragsholder er Christian Foged, som er folkemindesamler, foredragsholder gennem 35 år, sanger og spillemand. Siden midten af 70’erne har han beskæftiget sig med dansk folkesang, spillemandsmusik og gårdsangsviser. Læs mere om arrangementet på foredragsforeningens hjemmeside.

Aarup Bio

Fra tirsdag den 11. til tirsdag den 18. april viser Aarup Bio filmen ”Den der Lever Stille”. Filmen er en filmatisering af Leonora Christina Skovs bestseller og omhandler forfatteren selv, da hun har taget afstand fra sine forældre efter en dysfunktionel opvækst. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Herefter fra torsdag den 20. til tirsdag den 26. april er det filmen ” The Fabelmans ”, som vises i Aarup Bio. Filmen er Steven Spielbergs semi-biografiske fortælling om sin egen barndom og opvækst i alderen 7 til 18. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Aarup Bio runder april af med filmen ” Brænd alle mine Brev”, som vises fra den 27. april til den 3. maj. Filmen er et svensk drama om et trekantsdrama og en mands vrede, der ekkoer i generationer. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Børnefilmklub på Industrien

Spor 2, der er film for børn i 3. – 6. klasse, kan onsdag den 12. april kl. 16 se filmen “Minions 2: Historien om Gru”. Læs mere om filmen for spor 2 på biografens hjemmeside.

Spor 1, der er film for børn i 0. – 2. klasse, kan onsdag den 19. april kl. 16 se filmen “ Dogtanian og De Tre Muskevovser”. Læs mere om filmen for spor 1 på biografens hjemmeside.

Læs også mere om Børnefilmklubben og billetter på biografens hjemmeside.

Koncerter

Fredag den 21. april kl. 20 er der råstofkoncert med Fætters, og en god uge senere – lørdag den 29. april kl. 20, afslutter Anton Lundsgaard Band koncertsæsonen – ligeledes med en råstofkoncert. Læs mere om koncerterne og billetkøb på Musik På Industriens hjemmeside.

Sæsonen sluttes af lørdag den 29. april kl. 20 med Anton Lundsgaard Band, der afholdes som en råstofkoncert. Koncerten på Kulturhuset Industrien bliver med hele det 7 mands store band bestående af Anton Lundsgaard (vokal), Jan Hansen (keyboards, kor), Jakob A. Lyngbo (guitars, kor), Simon Ronge Holm Madsen (guitars, kor), Emil Jacobsen (bas, kor), Nicklas Østergaard Oksen (trommer, kor) samt Søren Ronge Olsen (percussion, kor). Læs mere om koncerterne og billetkøb på Musik På Industriens hjemmeside.

Kræmmermarked

I weekenden den 15. til 16. april er der Fyns hyggeligste kræmmermarked i den gamle hal i Aarup. Begge dage kl. 10-15. Læs mere i Aarupkalenderen.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.