Det sker i 5560 Aarup – april 2022

Koncerter

Lørdag den 2. april kl. 20, er det Erik Grip, der gæster Industrien i Aarup. Erik Grip regnes for dansk visesangs Grand Old Man og turnerer stadig med primært egne sange, tolkninger af danske viser og digte samt morsomme anekdoter. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik På Industriens Hjemmeside.

Onsdag den 6. april Inviterer Musik PÅ Industrien til ”Musikalsk fortælling om Kim Larsen”. Kim Larsens sange, personlighed og integritet har rørt os alle dybt. De er en essentiel del af vores nationalfølelse og opvækst på tværs af mange generationer. Med unikke musikalske fortolkninger skaber Lasse Helvig, sammen med publikum, rammen for nye minder med Kim Larsens musikalske liv og levned. Læs mere om koncerten og billetsalg på Musik på Industriens hjemmeside.

Gospel-koncertgudstjeneste

I Orte Kirke er der søndag den 3. april kl. 15 koncertgudstjeneste med Assens Gospelkor.

Kirketeater

Fredag den 8. april kl. 17 er der kirketeater ved Jens Jødal i Kerte Kirke. Arrangementet er for børn og hele familien. Efterfølgende parkeres pølsevognen uden for kirken

Mandagshistorier

Så er der igen mulighed for at høre historier på Aarup Bibliotek, når bibliotekarerne finder en god en af slagsen, som de læser højt – denne gang på mandage fra den 7. marts til 4. april – og dermed sidste gang på mandag den 4. april. Højtlæsningen starter kl. 16 og varer ca. tre kvarter. Læs mere om arrangementet og tilmelding på bibliotekets hjemmeside.

Galleriet

I april måned er det Højfynpigerne Else Olsen, Gerda Lund og Birgit Fallesen, som udstiller malerier i Galleriet på Industrien. Der afholdes fernisering torsdag d. 7. april kl. 17 – 18. Udstillingen kan ses i hele april måned i bibliotekets åbningstid, indtil d. 29. april.

Aarup Bio

Frem til tirsdag den 5. april er det filmen ”Spencer”, der kan ses i Aarup Bio. Prinsesse Diana er på vej til endnu en juleferie med den royale familie pa Sandringham Gods. Hun ved, at ægteskabet med Charles er ved at falde fra hinanden. Hun er fanget i en umulig rolle og ønsker kun at beskytte sine sønner, Harry og William. Så denne jul vil alting blive anderledes. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 7. til onsdag den 13. april viser biografen filmen “Belfast”. Gennem drengen Buddys synsvinkel følger vi begivenhederne, hvor hans mor forsøger at holde sammen på familien i deres hjem, faren har et ønske om at slippe væk, og bedsteforældrene fungerer som et livsklogt anker i en svær hverdag. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 14. til tirsdag den 21. april viser Aarup Bio filmen ”Krummerne: Det er svært at være 11 år”. Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Kræmmermarked         

I weekenden den 9.-10. april afholdes Fyns hyggeligste kræmmermarked i den gamle hal i Skolegade. Kræmmermarkedet har begge dage åbent kl. 10-15.

Generalforsamling i Foreningen Possementen.

Foreningen Possementen holder generalforsamling onsdag den 20. april kl. 19 i Kulturhuset Industrien. Læs mere om arrangementet her.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.