Det sker i 5560 Aarup – April 2022

Koncerter

Musik På Industrien inviterer til Råstofkoncert fredag den 22. april kl. 20.00, hvor bandet “Baby Did a Bad Thing” spiller. Med de to forsangere, Eline Engholm & Jonas Fjelsted, tilbyder det Aarhusianske americana-band emotionel trøst og musikalsk harmoni i uharmoniske tider. Læs mere om koncertenm, billetsalg mv. på Musik På Industriens hjemmeside.

Galleriet

I april måned er det Højfynspigerne Else Olsen, Gerda Lund og Birgit Fallesen, som udstiller malerier i Galleriet på Industrien. Der afholdes fernisering torsdag d. 7. april kl. 17 – 18. Udstillingen kan ses i hele april måned i bibliotekets åbningstid, indtil d. 29. april.

Aarup Bio

Frem til tirsdag den 19. april viser Aarup Bio filmen ”Krummerne: Det er svært at være 11 år”. Krumme finder nogle gamle Kim-bøger på loftet, som han sluger råt, og han bliver inspireret til at starte sit eget detektivbureau med sin ven Tom. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 21. til onsdag den 27. april er det filmen ”Miss Viborg”, der vises i Aarup Bio. Filmen er et dansk feelgood drama af Marianne Blicher om tre menneskeskæbner i den jyske provinsby. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Søndag den 24. april kl. 19.30 viser Aarup Bio filmen ”Ingen er fuldkommen”. Filen handler om to musikere, som bliver vidner til en gangstermassakre og derfor får travlt med at komme ud af Chicago. De iklæder sig kjole og paryk og får job i et pigeband på turne. Læs mere om filmen og billetsalg på biografens hjemmeside.

Generalforsamling i Foreningen Possementen.

Foreningen Possementen holder generalforsamling onsdag den 20. april kl. 19 i Kulturhuset Industrien. Læs mere om arrangementet her.

Generalforsamling i Aarup Biograf

Mandag den 25. april kl. 18 holder Aarup Biograf generalforsamling. Læs mere om arrangementet, herunder dagsorden på biografens hjemmeside.

Byvandring i Aarup

Industriens foredragsforening inviterer til Byvandring i Aarup onsdag den 27. april kl. 19.  Hans Walmar har skrevet om Aarup Bys historie og vil som guide på byvandringen fortælle om Aarup By udvikling, Sven Jensen og Carl Christian Horn Andersen supplerer fortællingen med erindringer fra deres barn- og ungdom i Aarup. Byvandringen starter og slutter i Galleriet i Kulturhuset Industrien.

Krolf Træf

Skydebjerg Krolfklub i Aarup har, i samarbejde med Dansk Krolf Union, indbudt alle Krolfklubber på Fyn til træf. Det sker fredag d. 29 april, kl. 10.00 til 15.00 på Stadionvej 1 i Aarup. Alle der har lyst er velkommen til at gå en tur forbi og se hvad der sker denne dag.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.