Det bobler af optimisme og spilleglæde i Frøbjerg.

Koret synger sig til varmen under en teltdug i Frøbjerg, og danserne får både pulsen og temperaturerne op i et åbent parkeringshus i Odense – sådan er vilkårene for friluftsspillets prøver lige i øjeblikket.

Og det kan godt være, at “Det er en kold tid, som vi lever i…..”, som Kim Larsen sang i sin tid, men der er varme forude…….og endda masser af den.

Man havde med lige delt glæde, spænding og frygt gået og ventet på, hvordan genåbningsaftalen for afvikling af større arrangementer, ville komme til at se ud.

Og hele holdet bag Frøbjergs sommermusical “Midt om natten” kunne ikke få armene ned, da aftalen endelig blev offentliggjort tirsdag den 4. maj – for med denne genåbningsaftale er de nu FULDSTÆNDIG sikre på, at forestillingen kan gennemføres og blive klar til premieren den 5. august.

I genåbningsaftalen arbejder man med to faser for gennemførelse af store arrangementer, og uanset hvilken af de 2 faser man måtte være i, når Frøbjerg Festspils spilleperiode starter, så kan man gennemføre på en både sundhedsfaglig og økonomisk fuldstændig ansvarlig måde.

Så nu er der fuld fart på produktionen hele vejen rundt; der bliver sunget, danset og spillet teater, ligesom der bygges og males, mens symaskinerne kører på fuld skrue i kostumeafdelingen – alle forbereder sig på den skønne, levende, sjove, underfundige og musikalske perle “Midt om natten”.

Vi er alle sammen sultne og opsatte på at komme på græs igen”, udtaler formand Knud Møller. Vi har i lang tid haft stor lyst til at dyrke fællesskabet omkring tilblivelsen af vores sommerforestilling, og nu er vi i gang – og alt tegner til “Masser af succes” og så er det heldigvis allerede lige “Om lidt” at Frøbjerg Bavnehøj bliver omdannet til fribyttersamfundet Haveje.

Der venter en kærlig, varm og dramatisk oplevelse, når Arnold, Benny og Susan Himmelblå inviterer publikum indenfor i deres skæve univers, hvor man kan nyde og rocke med på de største klassikere fra Kim Larsens og Gasolins store sangskat, hvilket bl.a. tæller “Rabalderstræde”, “Midt om natten”, “Kvinde min”, “Susan Himmelblå” og “Det bedste til mig og mine venner”.

Billetsalget er skudt i gang, så skynd dig at sikre dig en god plads til årets danske musical på den smukke friluftsscene i Frøbjerg.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.