Cykelsmeden i Aarup nov. 2021

Black Friday
Ved Black Friday, fredag den 26./11., vil cykelsmeden i Aarup holde åbent fra kl. 9 til 21, og der vil være særlige tilbud hele dagen.

På elcykler kan der fx spares 10 – 20 % og mest på de dyreste, og på mange varer kan der spares 20 – 40 %, det gælder fx på lygter, mens der er 10 % på alle andre cykler.

Nye varer – ny service
Blandt de nye varer findes fx en slags airbag-hjelm, der tændes, når man cykler. Den popper så op, når man vælter med et antal grader, og derved undgår man så hovedskader.

Noget nyt er også imprægneringsvæske til tøj og sko, så man ikke bliver gennemblødt. Produktet er miljøvenligt og helt fri for fluor, parabener og andre skadelige stoffer.

Cykelsmeden er samtidig blevet autoriseret Texas-værksted, og det gælder alt inden for elektriske og benzindrevne havemaskiner. De første maskiner er allerede blevet repareret.

Generelt er der en del nye elcykler og mountainbikes i butikken – så gå bare ind og kig. En af de nye er en ”cube-hybrid” med tandrem i stedet for en traditionel kæde. Tandremmen holder evigt, og så har den cykel hele 8 indvendige gear.

Brugte cykler
Der er nu også gode brugte cykler i butikken, og der vil komme flere – og med ½ års garanti, men kun hvis butikken sælger den. Så hvis du har en cykel, der ikke er i brug mere, så spørg Claus, om han kan renovere den, så den igen kan gøre nytte i stedet for bare at fylde op i garagen.

Vintereftersyn
Cykelsmeden anbefaler vintereftersyn på cykler og andre maskiner af hensyn til holdbarhed og sikkerhed, og i den forbindelse anbefaler han af få det gjort i januar og februar, hvor der traditionelt er mindst arbejdspres i værkstedet.

Kontakt
Cykelsmeden i Aarup, tlf. 91552019 – læs mere på www.cykelsmeden-aarup.dk

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.