Corra Design – lysestøbning i Orte

Virksomheden ejes og drives af Bjarne B. Pedersen, hvis hovederhverv er et job som ingeniør.

I fritiden driver han virksomheden Corra Design, der ligger ved boligen på adressen Degnegyden 3, Orte, 5560 Aarup. Her tilbyder han grupper og enkeltpersoner at komme ind og prøve at støbe stearinlys. Bl.a. på kan på hjemmesiden se planlagte åbningsdage, desuden en del fotos af producerede lys.

Typer af arrangementer
Man kan også booke et besøg på et andet tidspunkt, og børnefødselsdage kan fint holdes i Bjarnes lokaler, der kan rumme op til ca. 20 personer.

Lokalet kan dog også bruges til andre formål, det kunne fx være kulturelle formål eller foreningsaktiviteter for mindre gruppestørrelser – ligeledes op til 20.

Ud over støbning af lys, der skal køle af efter fremstillingsprocessen, kan man bruge ventetiden på at male på sten og glas. Genstandene kan efterfølgende tages med hjem.

Børn på 3 – 4 år kan male på sten eller glas, mens man nok skal være ca. 7 år for at have tålmodighed nok til at bruge én time på det færdige lys. Der kan af hver person dyppes 2 – 8 lys ad gangen.

Hvis man kommer uden for de officielle åbningsdage, der ses på hjemmesiden www.corra.dk , skal man melde sin ankomst i forvejen, da det tager et døgn at varme stearinen op til den rigtige temperatur.

Alle aldersklasser fra ca. 6 år og op til over 90 kan deltage, så det kan være en god aktivitet for børn og bedsteforældre.

Bog på vej
Bjarne B. Pedersen har lige udgivet sin første bog, og den hedder ”Alta”. Arbejdet har taget netto 3 år, og en hel del af tiden er gået med at opbygge bogens univers.

Han har altid gerne villet skrive, men indtil for få år siden har det mest været faglige rapporter inden for ingeniørarbejdet.

Bogen hører hjemme i fantasiverdenen, og den er bl.a. inspireret af de rollespil, som familien med tre børn har deltaget i på Orte Friskole og på Østerskov Efterskole i Hobro. Pris ca. 299 kr.

Den kan bestilles i Bog og Idé (Aarup Boghandel) i Aarup – desuden også købes hos forfatterens adresse på Degnegyden, der er en forbindelsesvej mellem Havrebjerggyden og Moselundsvej – i Ortes vestlige udkant.

I løbet af maj måned vil der komme en mere udførlig omtale af bogen her på www.aarup.dk

Kontakt:
Bjarne B. Pedersen, firma Corra, Degnegyden 3, Orte, 5560 Aarup
Tlf. 22328101, mail
Læs mere på www.corra.dk

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.