Christina Agergaard selvstændig grafiker

Opgavetyper
Christina Agergaard er selvstændig grafiker og illustrator. Hun har tidligere lavet illustrationer for Slagelse Sygehus, børnehaver, skoler, og samtidig har hun klaret layout af brochurer, magasiner, folie til biler, vinduer, visitkort, opsætning af alle slags bøger, programmer for H.C. Andersen Festspillene og turistbrochurer samt sprogstrategi for Odense Kommune.

Nu tilbyder hun også gerne den slags service for virksomheder i Aarup og omegn.

Service for virksomheder og private
Hun har været bosat i Ørsbjerg i ca. 5 år, og hun påtager sig gerne alle tænkelige opgaver, og samtidig sørger hun for trykning af brochurer, visitkort, bøger og meget andet, så kunderne kan koncentrere sig om deres kerneområder i virksomheden. Og i den forbindelse sørger hun via sine kontakter for, at kunderne får den bedst mulige pris.

Uddannelsen
Christina har gennemført 4 års uddannelse på København tekniske Skole. Men uddannelsen findes også andre steder i landet.

Ved starten af uddannelsen har de fleste elever en læreplads i et privat firma som udgangspunkt, men Christina kom ind på en kvoteplads og senere ind i et firma i Brøndby. De fleste udøvere af faget arbejder på bureauer, trykkerier eller som ansat grafiker i et firma af en vis størrelse.

Men andre som fx Christina er selvstændig grafiker og udfører forskellige opgaver for andre.

Kontakt:
Christina Agergaard, tlf. 26233945 – mail
Læs mere på www.christinaagergaard.dk

H.W./aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.