Carl Hansen & Søn Møbelfabrik og Scankab Cables

 

En fletter i gang med sædet på en af de kendte Y-stole fra Carl Hansen. Foto: MJ

En fletter i gang med sædet på en af de kendte Y-stole fra Carl Hansen. Foto: MJ

Carl Hansen & Søn Møbelfabrik

I denne kendte virksomhed fik Aarup.dk lejlighed til at tale med Merethe Mose. Hun kunne konstatere et meget tydeligt opsving.

“Vi tror virkelig på fremtiden, og det gør vore kunder også. Der er mere og mere efterspørgsel – og eksporten er stigende i denne virksomhed. Vi tør derfor investere mere og skabe flere arbejdspladser.”

Men virksomheden lovpriser også de mange nye aktiviteter i byen, fx foreningerne og festugen. Og byen har virkelig de bedste forudsætninger med den glimrende infrastruktur, naturen og beliggenheden.

 

 

 

Endnu en ordre er på vej ud fra Scankab Cables. Her er det til Norge Foto: MJ

Endnu en ordre er på vej ud fra Scankab Cables. Her er det et kabel til Norge. Foto: MJ

Scankab Cables

Hos Scankab Cables talte Aarup.dk med Bent Skov.
Der er ikke opsving lige nu, men virksomheden har klaret sig godt under hele krisen. Der har kun været et lille dyk i 2009. Generelt er virksomheden dog vokset fra 10 ansatte i 2006 til 25 i 2014, så Aarup.dk kan kun sige til lykke med den store procentvise fremgang på meget kort tid.

For at stimulere væksten i byen yderligere skal folk sætte noget nyt i gang, idet der er god fokus på netop vores by, mener Bent Skov. Scankab Cables støtter selv bl.a. via Scankab Arena.
Der er god vækst i 5560 Aarup, byen er levende, infrastrukturen er fin med motorvej og jernbane, og der er lige langt til alle købstæder.
Scankab er en engros-virksomhed med egen hjemmeside: www.scankab.dk.
Den beskæftiger overvejende lager -og salgsfolk. Koncernsproget er engelsk, men de klarer også tysk og er parate til globaliseringens tidsalder.
Det bør 5560 Aarup også være – vi er kommunens spydspids.

Interview ved H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.