Brylle Bryghus nyhed på Erholm

Erholm Fødevaremarked udvider med endnu et medlem, Brylle Bryghus har nu også en stand på Erholm Fødevaremarked med deres forskellige special øl, som passer rigtigt godt ind i det store sortiment af lokalt forankrede fødevarer. Vi har længe været på udkig efter et lille lokalt bryggeri, og vi ser frem til at være med til at udbrede kendskabet til Brylle Bryghus, udtaler Lars Gregersen fra Erholm Fødevaremarked.

Brylle Bryghus er et lille lokalforankret bryggeri, der startede med at brygge øl i 2019. Bryghuset ligger på familiens ejendom i en ombygget garage.  Brian Krusell Howitz startede med at brygge ved siden af sit fuldtidsjob som mejerist. I løbet af 2020 blev bryggeriet udvidet med støtte fra LAG MANK og brygkapaciteten gik fra én til tre tanke. I efteråret 2020 tog Brian derfor skridtet og blev brygger på fuld tid.

Bryggeriet fokuserer på at lave et sortiment af øl hvor alle kan være med samtidig med at øl-entusiasten kan få sin lyst stillet. Det gode håndværk og grundigheden i en lille produktion er vigtig for Brian og dette afspejles i smagen af øllene.

Udover salg af øl på flaske og fad tilbyder Brylle Bryghus både bryggeri-rundvisning og ølsmagninger.

Marie og Brian Krusell Howitz vil være at finde på Erholm Fødevaremarked på uvalgte lørdage, hvor de vil rådgive om deres produkter, men deres sortiment af special øl kan købes hver lørdag fra kl. 10-13 på Karen Borchenfeldtsvej 2 i Aarup.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.