Bolig- og erhvervsgrunde i 5560 Aarup

Det er mange gange blevet fremhævet, at Aarup er i god vækst, og at man dels har mange arbejdspladser og dels kan nå hele 415.000 arbejdspladser inden for én time.

Omkring år 1900
I 1890’erne og lige efter år 1900 var der også klar vækst i Aarup, og byen manglede ifølge datidens aviser, Assens Amts Avis Aarup Avis, en del boliger, især værelser og mindre lejligheder. Til gengæld vakte det glæde, at der i 1903 blev bygget ”hele tre parcelhuse”, hvilket var pænt i en by med 783 indbyggere.

Nutidens mangel på lejligheder
I dag mangler der nok ikke værelser, men snarere lejligheder i forskellig størrelse. Derfor glæder det også mange, at der er nye lejligheder på vej ved Cederfeldsgade og formentlig også seniorboliger ved Eventyrbakken, når de sidste formaliteter er i orden. I Assens Kommune anbefaler fagudvalget, økonomiudvalget og forvaltningen sagen om seniorboliger, og udvalget for miljø, teknik og plan (fagudvalget) bemyndiges til at foretage det fornødne for at fremme sagen. Men der er et sikkert flertal i byrådet for at fremme sagen hurtigst muligt, og for at den eksisterende lokalplan blot skal revideres.

 Det er også spændende, hvad der kommer til at ske med grunden over for Industrien, idet den nu er sat til salg. Kan det give endnu flere boliger, evt. krydret med lidt erhverv?

Boliggrunde
Der er imidlertid også parcelhusgrunde til salg i Aarup.

På Eventyrbakken er der en del tilbage, og de kan fås for priser fra ca. 273.000 kr. De ledige er grønne på kommunens kort på hjemmesiden.

På Solbakken er der et par stykker tilbage, og priserne er godt 242.000 kr. og godt 293.000 kr.

I Grønnemose er der p.t. én grund ledig, og den kan fås for 156.165 kr.

Se mere på www.assens.dk

Erhverv
De erhvervsgrunde, som kommunen har til salg i 5560 Aarup, ligger alle i Aarup by, og det samlede disponible areal er på 108.600 m2.

Der kan være ledige erhvervsgrunde til salg på Industrivej i Grønnemose, men de er i så fald i privat eje.

Andet
”Skoletrekanten” i Grønnemose ligger mellem Skolevej og Bogensevej, og den var tidligere udlagt til rent erhverv trods protester fra lokalområdet. Den bestemmelse fra 1980’erne blev dog ophævet i 2012, og nu afventer arealet en ny lokalplan.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.