Bliv en del af et social fællesskab

Den første model af kulisserne til Sommer i Tyrol i Frøbjerg.

Den første model af kulisserne til Sommer i Tyrol i Frøbjerg.

Når forestillingen Sommer i Tyrol skal opføres til august i Frøbjerg er der brug for mange frivillige hjælpere. Derfor inviterer Frøbjerg Festspil til informationsmøde torsdag den 23. marts kl. 19 i Frøbjerg Samlings- og Kulturhus.

– Alle er velkommen også nye med interesse for teater og med lyst til en god oplevelse og et godt socialt fællesskab, siger Vagn T. Madsen fra Frøbjerg Festspil.

Audition er gennemført og alle roller er besat, og igen i år er der et stærkt hold af skuespillere, sangere, ensemble, dansere og musikere.

– Men vi mangler stadig en regissør og folk til at bygge en flot scene, men også til masser af andre opgaver. Det kunne være lys, lyd, regi, systue, billetsalg, PR, plakatophængning eller andet, siger han.

På mødet informerer foreningen om kommende tiltag og de igangværende aktiviteter. Foreningen vil være vært ved kaffe med brød.

– Det vil glæde os at se alle, der vil være med til at finde rekvisitter, bygge kulisserne og i det hele taget hjælpe med alt det, der skal til for at skabe endnu en fantastisk flot forestilling, siger Vagn T. Madsen fra Frøbjerg Festspil.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.