Billetsalget til ”Grease” er skudt i gang

Ovenpå en forrygende sæson, hvor ”Midt om natten” solgte flot og øgede billetsalget væsentligt, åbner Frøbjerg Festspil allerede nu for salg af billetter til næste års hitmusical ”Grease”.

Formand Knud Møller udtaler: ”Vi solgte i år mange billetter til ”Midt om Natten” og vi havde flere aftener, hvor der enten var udsolgt eller meget tæt på fuldt hus. Vi er slet ikke i tvivl om, at næste års musical har et meget stort publikum, så vi vil gerne give vores publikum muligheden for at købe billetter allerede nu – og endda til en fordelagtig pris, hvis man er hurtigt ude”.

Grease” er den moderne musicals ubetingede klassiker – både på film og i teaterudgaven! Hvem husker ikke John Travolta, der med læderjakke, et frækt grin og fedt i håret skabte den herlige frontfigur Danny – eller hvad med Olivia Newton John, der med sin naturlige uskyldighed og sit smukke ydre skabte den kvindelige modpart Sandy?

Derudover er der naturligvis alle de øvrige herlige figurer; drengegruppen T-Birds, pigegruppen Pink Ladies, den naive og forfærdelige cheerleader Patty, skolens intelligente duksedreng Eugene, den skrappe skolelærer Miss Lynch og den pigeglade og selvfede radiovært Vince Fontaine.

Man kan som skrevet allerede nu købe billetter – og endda med god rabat, hvis man slår til inden d. 1. oktober.

Billetter kan købes gennem Frøbjergs hjemmeside www.frobjerg.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.