Lindy Aldahl fra ”Rigtige mænd”

Sund i Aarup giver dig chancen for en aften med fællesspisning, gang i lattermusklerne og eftertænksomhed. Vi har modtaget en donation fra Velliv Foreningen, hvorfor arrangementet tilbydes til en meget favorabel billetpris, så alle har mulighed for at deltage. Prisen er 60 kr. + gebyr. Arrangementet foregår i Den Gamle Aaruphal, Skolegade 3, 5560 Aarup

Program: Dørene åbner til hallen kl 16.00

17.00             Velkomst af Sund i Aarup
17.10             Fællesspisning – mulighed for køb af øl og vand
19.00             Foredrag af Lindy Aldahl
Ca. 21.00      Farvel og tak for i aften

 Mød den altid grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl, der i DRs seersucces Rigtige Mænd tog danskerne med storm. Der er lagt op til et foredrag med højt humør. Der vil være masser af anekdoter fra programmet og om Lindys livsstilsændring.

Det bliver med garanti ikke kedeligt. et Lindy Aldahl foredrag er det rene standup. Det er sjovt, og man kan ikke undgå at gå fra foredraget med et kæmpe smil og ondt i mavemusklerne af grin.

Lindys jokes og sjove anekdoter når helt ned til bagerste række, hvad enten han står over for et publikum på 30 eller 700 deltagere. Vi kender allerede til Lindys gode humør og kvikke bemærkninger fra hans optræden i DR’s seersucces Rigtige Mænd.  Kom i sjovt selskab med Lindy. 

Tag naboen med, også dem du ikke ser til daglig.

Giv dem chancen for denne oplevelse, i godt selskab.

Bogmærk Permalink.